Geri Dön
Serdar Ortaç'ın kumarla imtihanı ne zaman biter?

Serdar Ortaç'ın kumarla imtihanı ne zaman biter?

Serdar Ortaç deyince akla gelen ilk 5 şeyden biri -ne yazık ki- kumar... Kumar oynamaya tövbe ettiği yazılıp çizilen Ortaç'tan tam 22 yıl sonra enteresan bir itiraf gelmiş. Bu itiraf sadece enteresan değil aynı zamanda tarihi bir laf. Neden mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Çok hırs yaptım..."

Serdar Ortaç, Kıbrıs'ta konser vermiş. Ve bu konser esnasında kendi kişisel tarihi için çok önemli bir paylaşımda bulunmuş. Ne yapmış? Kumara nasıl başladığını anlatmış. 1997 yılında at yarışı oynayarak kumara başladığını söyleyen Ortaç, "Çok hırs yaptım, atı bıraktım makinelere geçtim" demiş.

"Yıllar sonra itiraf!"lar...

Ne güzel bunları söylemesi, "Hırs yaptım" diyebilmesi... Peki bu laflar neden tarihi? Alt tarafı "Yıllar sonra itiraf!" başlıklarıyla açıklanabilecek laflar... Hayır, değil. Ortaç'ın kumar tutkusunu hepimiz biliyoruz. Ve eski eşi Chloe'dan tutun da tüm yakın dostlarına kadar herkes onun bu tutkudan vazgeçmesini yürekten diliyor. İyi de Serdar Ortaç nereden başlamalı? Daha önce "Tövbeliyim" dememiş miydi kumara?

Meseleyi 'mesele'den kurtarırsak...

İtiraf... Yüzleşme... Bir meseleyi 'mesele' halinden kurtarmak için önce yüzleşmek, kabul etmek, itiraf etmek, 'yıllar sonra paylaşmak' gerekiyor. Kaçtığımız takdirde başarıya ulaşmamız da imkânsız. Serdar Ortaç'ın kumarla imtihanı ne zaman biter bilemiyorum. Ama kumar gibi hayatımızda olmaması gereken bir şey için yıllar sonra "Ben buna şu zaman başladım" diye itiraflarda bulunmak iyileşmenin de ön adımı gibi bir şey. Serdar Ortaç'ın yıllar sonra itiraflarda bulunması bu imtihanda başarıya ulaşmak için çaba sarf ettiğinin net kanıtı. Kabul etmek ve yeni bir sayfa açmak. İşte bütün mesele bu!

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler