Geri Dön
Tom Cruise, kızı Suri'yle hiçbir zaman görüşmeyecek mi?

Tom Cruise, kızı Suri'yle hiçbir zaman görüşmeyecek mi?

Tom Cruise'un, kızı Suri'yi görmesine izin verilmediği zaten bir süre önce basına yansımıştı. Ancak ne hikmetse bir kez daha gündeme geldi. İnsan düşünmeden edemiyor: Cruise'un, kızı Suri'yi görmesine neden izin verilmiyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Babasını en son 7 yaşındayken görmüş

Us Weekly'de yayınlanan haberde, Cruise'un Scientology tarikatına üye olduğu için Suri'yle ilişkisini kesmek zorunda kaldığı belirtildi. Buna göre Cruise, kızı Suri'yi en son 2013 yılında görüşmüş. Yani şu anda 13 yaşında olan Suri, babasını en son 7 yaşında görmüş. İlkokula başlamış ve ondan sonrası yok! Yavaş yavaş ergenlik çağına girecek ama belli ki babası Tom Cruise'u görmemeye devam edecek. Ancak Suri eğer günün birinde Scientology üyesi olursa, işte o zaman baba-kız hasreti sona erecek.

Düzenli aralıklarla hatırlatılıyor

Çok affedersiniz ama bundan daha anlamsız bir şey olabilir mi? Sebebi her ne olursa olsun bir baba ile kızının görüşüp görüşmemesi dış faktörlere bağlı olmamalı. Tom Cruise, kızı Suri eğer Scientology üyesi olmazsa bir daha onu hiç görmeyecek. İnsanın gülesi geliyor değil mi? Daha da ilginç olan, bu konunun dış basında düzenli aralıklarla tekrar haber olması. Yani Tom Cruise ile kızının görüşmediği düzenli aralıklarla bizlere hatırlatılıyor. Ama hiçbir kimse bu durum karşısında yeterli ve gerekli bir isyan örneği sergilemiyor.

Neden bu kadar zor?

"Bana ne" deniliyor, "Tom Cruise zengin adam, Suri'yle empati kurmam zor" gibi düşünceler içine giriliyor. Yani biri de çıkıp bu olağanüstü anlamsız kanıksama durumunu ortadan kaldırmaya yönelik bir teşebbüste bulunmuyor. Halbuki zengin ya da orta sınıf/fakir, herhangi bir insani problem aslında gayet hepimizi ilgilendirmiyor mu? Neden aklı başına geldiği yaştan itibaren öz babasının sevgisinden mahrum büyüyen Suri'nin yerine kendimizi koymak bu kadar zor?

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler