Geri Dön
Yeşim Salkım, geçmişi geçmişte bırakmak ve 'Yeniden Başlasın'

Yeşim Salkım, geçmişi geçmişte bırakmak ve 'Yeniden Başlasın'

Yeşim Salkım son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Peş peşe enteresan itiraflarda bulunuyor. Yine olay sözlere imza atmış. "Bu gemiden mutlu ineceğim" demiş. Salkım'ın son itirafı adeta bir devrin kapandığını müjdeler gibi...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Şaşırtan itiraflarda bulunuyor

Yeşim Salkım, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Doğrudan ya da dolaylı ama mutlaka adından bahsettirmeyi başarıyor. Peş peşe şaşırtan itiraflarda bulunan Salkım, son olarak yine bir röportajında enteresan şeyler söylemiş. "Babamla geçiremediğim zamana çok üzülüyorum" demiş mesela. Ama en şaşırtan kısım nefret ve korkularına dair olanlar.

"Nefret etmeden gemiden ineceğim"

Salkım, "Korkularım var. Gençken her şey daha kolaymış. Bu dünyadan ayrılırken hiç kimseden nefret ederek gitmek istemiyorum. Ben bu gemiden mutlu ineceğim ve inerken kendi adıma senden nefret etmeden ineceğim" demiş. İsim vermeye gerek yok, kimi kastettiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Büyük bir kızgınlık yaşadı Salkım o konu hakkında, o kişiye. Birçok kişi tarafından agresif, negatif bulunma pahasına inandığından vazgeçmedi. Ama vazgeçmeliydi. Çünkü zaman zaten er ya da geç ortaya çıkartıyor, zamana ve akışa güvenmeliydi en baştan beri Salkım. "Nefret etmeden gemiden ineceğim" diyerek hayatında bir dönemi kapatmaya hazırlandığını müjdeliyor aslında.

Bıraksın ki yeniden başlasın...

Kimden nefret ettiğini çok iyi biliyoruz Salkım'ın. Ama artık bırakmalı... Son söylediği "Bu gemiden mutlu ineceğim" lafı geçmişi geçmişte bırakmaya başlayacağına dair en büyük işaret. Şu anda kadın hakları için elinden gelen desteği veren Salkım artık geçmişi geçmişte bırakmalı ve yeniye koşmalı. O, yeniye koşabilecek güçte. Çünkü kendine 'can kadın' demiyor Salkım. Tepkisini en kibar şekilde ifade edebiliyor, bu yüzden popülizmin doruklarında koşanların tepkisini -iyi ki de- çekiyor. O artık hayatının "Hesaplaşmalarımı yaptım ve bitti" döneminde olmalı.

Çünkü hayatın enteresan bir 'bırakma' matematiği var. Bıraktığımız zaman oluyor. Daha önce ya da daha sonra değil. En doğru zamanda. İyilikler iyilikleri, kötülükler kötülükleri kovalıyor. Yeşim Salkım şu anda doğru yolda. O bıraktıkça daha da çok adalet yerini bulacak. Yeter ki kalbinde negatifi taşımasın, saçını -ona çok yakışan- siyaha boyatsın ve hayatın ona gizli mesajındaki gibi kariyerine birçok şey katan ve aynı ölçüde eksilten şarkısındaki gibi 'Yeniden Başlasın'... Bıraksın ki yeniden başlasın...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler