Geri Dön
Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında neler oluyor?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında neler oluyor?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki kriz bir türlü bitmek bilmiyor. Daha önce 'tazminat' konusunda bir kriz yaşayan ikili arasında bu kez de 'ev' tartışması yaşanmış. Peki Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında neler oluyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Evlenmeleri de boşanmaları da sürpriz oldu

Özcan Deniz ile kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan arasındaki ilişki birçoğumuz için şaşırtıcıydı. Kimse Özcan Deniz'in -üstelik de kendisinden 20 yaş küçük bir kadınla- evlenmesini ve baba olmasını beklemiyordu. 2016'da başlayan bu aşk 2018'de evlilikle sonuçlanmıştı. Tam "Bu evlilik uzun sürecek galiba" yorumları yapılırken geçen yıl ikili yollarını ayırdı. Evlenmeleri de boşanmaları da sürpriz oldu yani. Özcan Deniz'in, oğlu Kuzey Deniz için yaptığı duygusal Instagram paylaşımında ortaya çıkan bu ayrılıktan sonra peş peşe 'kriz' haberleri gündeme geldi.

Bu kez de ev krizi yaşanmış

15 aylık evliliklerini 2019'da noktalayan ikiliden Feyza Aktan'ın "Ya yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL tazminatı ver" resti çektiği epey konuşulmuştu. Tam bu olayı unutmuşken bir bomba daha patladı. Özcan Deniz, mahkemenin kendisine tahsis ettiği evden ihtara rağmen çıkmayan eski eşini savcılığa başvurarak ihbar etmiş. Feyza Aktan, söz konusu evden çıkmayı reddediyormuş. Oğlu Kuzey Deniz'le birlikte o evde yaşıyormuş. Özcan Deniz ise hukuki süreci başlatmış gördüğünüz gibi. Aktan ise son iddia karşısında "Boşanma protokolünü hiçbir talebim olmadan imzaladım, şu ana kadar hep sustum ama artık yasal yollara başvuracağım" demiş. Özcan Deniz de oğluna seslenip "Korkma oğlum, baban elinden geleni yapacak" demiş.

Aralarındaki her gerilim basına yansıyor

Yani ikili arasında belli ki ciddi bir soğuk savaş hatta sıcak savaş yaşanıyor. Ancak tüm bunlara gerçekten gerek var mı? Deniz de Aktan da yollarını ayırmış olsalar bile Kuzey Deniz yüzünden birbirleriyle iyi geçinmek zorundalar. Üstelik aralarındaki her iletişim kazası otomatik olarak basına yansıyor. Kuzey Deniz büyüdüğünde anne ve babasının ev konusunda bile anlaşamadıklarını öğrendiğinde o sevgisizlikten etkilenmeyecek mi? Elbette etkilenecek. Boşanmış bir ailenin çocuğu olmak zaten başlı başına zor bir durumken bu boşanmış anne ve babanın magazinsel kişilikler olması çok daha zor bir durum. Keşke Özcan Deniz de Feyza Aktan da aralarındaki tatsızlığı, gerilimi basına yansımadan çözebilseler. En azından çocuklarının psikolojisi için bunu mutlaka yapmalılar...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber