Geri Dön
Pınar Altuğ'un benzerlik açıklaması neden içimizi ısıttı?

Pınar Altuğ'un benzerlik açıklaması neden içimizi ısıttı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki akıma uyarak çocukluk ve şimdiki hallerini paylaşan Pınar Altuğ'a çok sayıda yorum geldi. Pınar Altuğ'un bir yoruma verdiği cevap ise içimizi ısıttı. Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Sevdiğim adama benziyor daha ne isterim'

Artık sosyal medya araçlarını kullanmayan insan neredeyse yok. Haliyle ünlü isimlerde bu araçları kullanıyor ve sosyal medyada aralıklarla belirli akımlar açığa çıkıyor. Son çıkan akım da kişinin çocukluk ve şimdiki hallerini paylaşması. Ünlü isimler de bu akıma katıldı ve bu isimlerden bir tanesi de Pınar Altuğ.

Çocukluk ve şimdiki hallerini paylaşan Pınar Altuğ’a çok sayıda yorum geldi ve Pınar Altuğ da elinden geldiğince yorumlara cevap verdi. Ünlü oyuncu, kızının kendisine benzemediğini soran takipçisine, 'Sevdiğim adama benziyor daha ne isterim" yanıtını verdi.

'Bir taneyle çok mutluyuz'

Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 9 yaşındaki ve şimdiki halini yan yana paylaştı ve fotoğrafına "9-46 Ama hep kedili. Toplu cevap:hayır aynı kedi değil,malum 37 sene yaşayan kedi henüz yok" diye yazdı. Pınar Altuğ'un bu paylaşımına, bir takipçisinden, "Kızınız Su hiç size benzemiyor. İkinci evlat hiç düşündünüz mü?" sorusu soruldu. Bunun üzerine ünlü oyuncu, "Bana benzeyen olsun diye mi? Ya benzemezse?" şeklinde yanıt verdi. "Ya benzerse?" yanıtını alan Altuğ ise, "Benzeyene kadar deneyecek miyiz? Biz bir taneyle çok mutluyuz, sevdiğim adama benziyor daha ne isterim" şeklinde karşılık verdi.

Pınar Altuğ'un cevabı, çok güzel bir incelik barındırıyor

Pınar Altuğ’un takipçisine verdiği bu cevap hepimizin içini ısıtmış olsak gerek. Çünkü böylesine incelikli bir cevabı ne yazık ki günümüzde veremiyor birçok insan. Hatta kimin kime benzediği konusunda ‘yarış’a bile giriyor aileler. Aslında meselenin özünü Pınar Altuğ çok güzel açıklıyor. Sevdiğin insan ile birlikte dünyaya bir bebek getiriyorsun, önemli olan da bu. Kimin kime benzediği değil. Öyle ki Pınar Altuğ’un cevabı, çok güzel bir incelik barındırıyor. Keşke bu ‘yarış’a giren aileler, biraz da olsa bu şekilde düşünebilse.

Benzer İçerikler