Geri Dön
Sercan Çekmen gerçekten 28 yaşında mı?

Sercan Çekmen gerçekten 28 yaşında mı?

Sosyal medyayı bize her gün yeni bir goygoy veriyor. Gündeme dair olayların yanı sıra arka sıralarda kalan şeyler de var. Onlardan birisi de Sercan Çekmen oldu. Yaptığı transfer sonrası olay yaratan Sercan Çekmen’in olay olmasının sebebi transfer süreci değil yaşıydı. Biz de Sercan Çekmen’e ve yaşına Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Futbol camiasında zaman zaman yaş konusu olay oluyor. Özellikle Afrika kökenli futbolcularda yaşanan bu kriz geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de görüldü. 28 yaşındaki Sercan Çekmen bir anda sosyal medyanın ve bizim gündemimize geldi.

Haberin Devamı

Sercan Çekmen 28 yaşında mı?

Alt liglerde futbol hayatını sürdüren Sercan Çekmen, Erenlerspor ile anlaşma sağladı. Paylaşılan fotoğraf ise bir anda goygoy dönmesine sebep oldu. Sercan Çekmen’in beyaz saçları, yüz hatları sosyal medyada "Sercan Çekmen gerçekten 28 yaşında mı?" sorusunu sordurdu. İroni dolu yorumlar yapıldı, paylaşımlar ardı arda geldi.

Peki, Sercan Çekmen gerçekten 28 yaşında mı? Şimdi bakacak olursak evet, biraz olgun duruyor Sercan Çekmen, bu yadsınamaz. Ancak yaşadığı hayatı da bilmemiz lazım. Belki de stres dolu, yaşam mücadelesi ile geçen bir hayatı vardır.

Başka bir ihtimal de irsi bir durum vardır. Saçları erken yaşta beyazlamıştır. Bu da insana daha olgun bir hava verebiliyor. Ha bir de fotoğrafta biraz yaşlı çıkmış kendisi. Gri fonun önünde çekilmesi saçlarının döküldüğü hissi veriyor ama saçları kısa, dökülme çok fazla yok. Biraz fotoğrafın azizliğine uğramış kendisi.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler