Gündem İzmir'de korkunç olay! Eski eşini öldürdü ve aynı silahla intihar etti

İzmir'de korkunç olay! Eski eşini öldürdü ve aynı silahla intihar etti

14.05.2024 - 19:11 | Son Güncellenme:

İzmir Selçuk'ta 2 ay önce boşandığı eski eşi Sevim Duman'ı silahla vuran Birkan Ekren aynı silahla intihar etti.

İzmirde korkunç olay Eski eşini öldürdü ve aynı silahla intihar etti

İzmir'in Selçuk ilçesinde Birkan Ekren (38), 2 ay önce boşandığı eski eşi Sevim Duman'ı (34) tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla intihar etti.

Haberin Devamı

Selçuk'ta bir otelde bulaşıkçı olarak çalışan Birkan Ekren, dün saat 19.30 sıralarında, 2 ay önce boşandığı eşi Sevim Duman'ın 4029 Sokak'taki evine geldi. İkili arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra silah sesi duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri evin önüne geldiği sırada Ekren, başına dayadığı tabancayı bir kez daha ateşledi. Eve giren ekipler, Birkan Ekren ile Sevim Duman'ı kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ekren ve Duman'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Birkan Ekren ile Sevim Duman'ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

Haberin Devamı

Duman'ın geçen şubat ayında, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olduğu eski eşi Birkan Ekren hakkında 1 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildiği, daha sonra ise çiftin mart ayında boşandığı öğrenildi. Ayrıca, Birkan Ekren'in hakaret, tehdit, kapkaç ve kasten yaralamadan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.