1.Lig 90+3 Ege'de Futbol | Haydi Goca Bodrum, odaklan!

90+3 Ege'de Futbol | Haydi Goca Bodrum, odaklan!

15.05.2024 - 09:16 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig Play Off 1. Tur maçında yarın Boluspor'u konuk edecek olan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘İsmet Taşdemir yönetiminde oldukça başarılı bir tablo çizen Bodrum, iki sezondur Süper Lig kapısını zorluyor. Bu sene niye olmasın? Kalplerimiz sizinle. Başaracak güce sahipsiniz." dedi.

90+3 Egede Futbol | Haydi Goca Bodrum, odaklan

Bülent Buda: Play Off öncesi büyük fırsat. Kendini sınama, anlama, fark etme. Göztepe sonrası ile yönünü belirleme. Neden olmasın, yapabiliriz, başarabiliriz diyebilmek.

Haberin Devamı

Aslında iki sezondur iğne oyası gibi işledikleri anlayış, felsefe, beklenti bunlar değil mi? Süreklilik, yani istikrar sözcüğünün açılımının karşılığı benim tanımımla ‘‘Mavililer, Halikarnas’ın Çocukları Bodrumspor’’

Başa dönersek, akıllıca, ciddiye alınmış bir oyun ve yarışma felsefesi. Her maçta olduğu gibi. Güçlü, şampiyon Göztepe’nin en büyük gününde hem de!

Ne istediğini bilerek gerçek, ciddi sportmenlere özgü içten bir yarışma. İki sezondur kesintisiz izlediğim, keyif aldığım bir oluşumun edindirdiği saygı duyulacak yarışmacı kimlik. İsmet Taşdemir ile görevi paylaştığı sevgili arkadaşlarının emekleri ve de akıllarıyla ürettikleri güzel, keyif veren, yaptığı işi ciddiye alan bir futbol takımı.

Haberin Devamı

O zaman, bu kez, bu sene niye olmasın? Çok yakışır. Hak ettikleri sevinci duyumsarlar. Başarı için 8 tavsiyeden ilki şöyledir;

- Hiç bir rakibinden korkma.

- Her rakibine saygı duy.

- Unutma, büyük başarıları getiren küçük ayrıntılardaki mükemmeliyettir.

Haydi Bodrum. Haydi Halikarnas’ın Çocukları. Sevinciniz, sevincimizdir...

Fatih Tanfer: Play Off’a kalmayı garantileyen Bodrumspor, Süper Lig’e çıkan Göztepe karşısında maçın başından itibaren doğru oynadı.

Kanat oyuncuları Kenan Özer ve Burak çizgiye inip Göztepe savunmasının dengesini bozmaya çalıştı. Kenan Özer’in golüyle 1-0 öne geçti.

Herkes koştu, çabuk oynadı. Ancak Burak’ın net gollük pozisyonda topu Arda’ya teslim etmesi maçın gidişatını etkiledi.

Kaleci Sousa müthiş formda. Musah Mohammed iki kişilik oynuyor dersem abartı yapmış olmam.

Savunma merkezinde Süleyman ve Ali iyidiler. Ancak Süleyman iki haftadır maçı tamamlayamıyor. Yerine Celustka girdi.

Bodrumspor’un sahada ne yaptığını bilen, taktik ve takım olarak oturmuş bir ekip olduğunu biliyoruz. Evinde Play Off’ta Boluspor’la karşı karşıya gelecek. Takım halinde futbol aklını, oyun zekasını öne çıkardığı anda inanın Süper Lig hayal olmayacak. Ben Bodrum’a inanıyor ve güveniyorum.

Mehmet Demirtaş: Bodrumspor, tarihinde ilk kez çıktığı 1. Lig’de iki sezon boyunca Play Off oynamayı başararak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bir takım.

Haberin Devamı

Geçen sezon Süper Lig’e yükselme şansını son maçlarda kaybetmiş olsalar da, bu sezon da mütavazi kadrolarıyla harika işler çıkardılar. Şimdi ise Play Off ilk maçında ligi 7. sırada tamamlayan Boluspor’u evlerinde ağırlıyorlar. Normal sezonda Boluspor’la olan maçlarında oyunsal anlamda büyük üstünlük sağlamalarına rağmen zorlu 90 dakika berabere bitmişti.

Rakip Boluspor sezon başında küme düşme korkusuyla yoluna devam ederken son hafta kendini Play Off potasına sokmayı başardı.

Bence Bodrumspor evinde oynamasının avantajıyla rakibine ilk yarıda havlu attırabilir. İsmet Taşdemir yönetiminde oldukça başarılı bir tablo ortaya koyan Bodrum iki sezondur Süper Lig kapısını zorluyor. İsmet hoca, bu ligin tecrübeli isimlerinden ve geçtiğimiz sezondan aldığı derslerle takımını Play Off’a hazırladı.

Bodrumspor’un bu sezon Süper Lig’e çok yakın olduğunu düşünüyorum. Sezon boyunca keyifle izlediğimiz futbollarıyla, Süper Lig’e renk katacaklarından hiç şüphem yok.

Haberin Devamı

Yeterki güçlerini bilerek ve ciddi anlamda kenetlenerek oynasınlar. Şimdi Bodrum ekibinin her zamankinden daha fazla odaklanma zamanı. Kalplerimiz sizinle, başaracak güce sahip olduğunuzu biliyoruz. Haydi Bodrum, bu fırsatı değerlendir ve hedefe doğru emin adımlarla ilerle. Yolunuz açık olsun.