Dünyadan Futbol Merih Demiral'dan transfere yeşil ışık! 'Her zaman seve seve dönerim'

Merih Demiral'dan transfere yeşil ışık! 'Her zaman seve seve dönerim'

15.05.2024 - 18:56 | Son Güncellenme:

Kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de sürdüren milli futbolcu Merih Demiral, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, yaptığı açıklamada dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Merih Demiraldan transfere yeşil ışık Her zaman seve seve dönerim

Sezon başında Atalanta'dan Al Ahli'ye 16.6 milyon Euro karşılığında transfer olan Merih Demiral, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'HER ZAMAN SEVE SEVE DÖNERİM'

İtalya'ya olası geri dönüşü için konuşan milli futbolcu, "Futbolda asla asla demeyin. Arabistan'da mutluyum, gelişen bir futbol ve bana çok iyi davranan insanlar buldum. Ama İtalya'ya her zaman seve seve dönerim." dedi.

RONALDO SÖZLERİ

Juventus'ta birlikte forma giydiği Cristiano Ronaldo için bir itirafta bulunan Merih Demiral, "İtalya'da beş yıl, Torino'da iki yıl kaldıysam bu Fabio Paratici (Juventus'un o dönem sportif direktörü) ve Cristiano Ronaldo sayesindedir." ifadelerini kullandı.

'REFERANS NOKTAM'

"Cristiano Ronaldo tanıştığımız ilk günden itibaren benim için çok özeldi." diyen 26 yaşındaki futbolcu, "Saha içinde ve saha dışında bana çok fazla tavsiye verdi. Rekabet nedeniyle Juventus'tan ayrılmaya karar verdiğimde benimle bir saat konuştu ve kalmak gerektiğini, şampiyonlarla antrenman yapmamın beni geliştireceğini anlattı. Onun dediğini yaptım ve mutluydum. Ronaldo ile Suudi Arabistan'da da konuşuyor. O benim arkadaşım ve referans noktam." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'KENAN YILDIZ ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU'

Juventus'ta forma giyen ve takımın kalecisi Wojciech Szczesny'nin "5 yıl içinde Ballon d'Or'u kazanacak" dediği Kenan Yıldız için görüşlerini aktaran Merih Demiral, "Kenan Yıldız çok özel bir oyuncu. Umarım Szczesny haklıdır ve gelecekte Ballon d'Or'u kazanır. Ballon d'Or'u bir Türk futbolcunun kazanması güzel olur. Ama şimdi Kenan'ı rahat bırakalım, Avrupa Şampiyonası'na sakin bir şekilde gitmeli." diye konuştu.

'O DA BENİ ARAMADI'

Daha önce yaptığı açıklamalarda sorun yaşadığını açıkladığı Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini için konuşan Merih Demiral, "Bergamo'dan ayrılırken ona veda etmedim. O da beni aramadı. Futbolculara davranış şeklini beğenmiyorum. İnsani olarak De Zerbi, Sarri ve Pirlo'yu tercih ederim. Onlarla yemeğe bile giderdim ama Gasperini ile gitmezdim" dedi.

Yazarlar