Trabzonspor Trabzonspor’un U19 Takımı, Elit A Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı

Trabzonspor’un U19 Takımı, Elit A Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı

15.05.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de üçüncülük için yarışan Trabzonspor’un U19 Takımı, Elit A Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı ve altyapısının yine ayakta olduğunu kanıtladı. Antalya’daki finalde bordo-mavililer Samsunspor’u 3-2 mağlup etti.

Trabzonspor’un U19 Takımı, Elit A Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı

Trabzonspor, gençleriyle bir kez daha gurur duydu. Bu sezon şampiyonluktan uzak kalan ve üçüncülük mücadelesi veren bordo-mavililerin U19 Takımı, Elit A Ligi’nde kupaya uzandı.

Haberin Devamı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Samsunspor ile karşılaşan Trabzonspor, 3-2 galip gelerek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncü ise Fenerbahçe’yi 4-2 yenen Galatasaray oldu.

VAR sisteminin uygulandığı müsabakaların ardından şampiyon takıma kupasını Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı verdi. İkinci Yılport Samsunspor’a kupasını ise kulübün futbol direktörü Fuat Çapa sundu.

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “U19 Elit A Ligi finalinde Yılport Samsunspor’u, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 mağlup ederek şampiyon olan U19 takımımızı yürekten kutlarız” ifadesi yer aldı.

Kaledeki başarısıyla dikkat çeken ve transferin gözdeleri arasında yer alan kaleci Onuralp Çevikkan’ı kutlayan Genel Sekreter Zeyyat Kafkas, “Dün bana, o kupa ait olduğu yere gelecek Başkanım demiştin. Sözünde durdun evlat. Seni, arkadaşlarını ve hocalarını yürekten kutlarım” diye yazdı.

Yazarlar