Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi!

03.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı, lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadığı Trabzonspor’da saygı gördüğünün altını çizdi, “Türkiye Kupası şu an önemli hedeflerden biri. Kulüp tarihinde bütün kupaları almış bir teknik adam olarak anılmak istiyorum” dedi.

Trabzonsporda Abdullah Avcının tarihi hedefi

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor tarihinde bütün kupaları kazanan antrenör olmak istediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından 2021-22 sezonunda kazanılan şampiyonluğun hikayesini anlatan Avcı, “Tarihin en erken şampiyonluklarından birine imza attık. İlk basın toplantısında ‘Trabzonspor bu sezon şampiyon olacak’ demiştim. Başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sürdürülebilir başarılar için her zaman çok çalışacağız. Şampiyonluğa oynamak, bu stresi yaşamak kolay bir süreç değildir. Bir de bizim şehrimizin biliyorsunuz kaybedişler var, o kaybedişler bazen seneler evvel kaybettiklerin, şehrin dinamikleri bile o kaygıyı yaşayabiliyor” dedi.

Trabzonspor’da çalışmaktan büyük mutluluk duyduğuna vurgu yapan deneyimli hoca şöyle devam etti: 

“Trabzon taraftarı veya sokaktaki insan sana çok mutlu hissettiriyor, saygı gösteriyor. Şu an itibarıyla Türkiye Kupası önemli hedeflerden biri. Trabzonspor tarihinde bütün kupaları Türkiye’deki kupaları almış bir teknik adam olarak anılmak ve bir sonraki sene de devam etmek istiyorum.”