Cadde Bu yaz evlilik var mı? Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım açıklaması

Bu yaz evlilik var mı? Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım açıklaması

20.05.2024 - 14:37 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu, 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap verdi.

Bu yaz evlilik var mı Pınar Denizden Kaan Yıldırım açıklaması

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın ilişkisi tam gaz devam ediyor. Cannes Film Festivali'ne katılan 30 yaşındaki güzel, aşk hayatıyla ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

KAAN YILDIRIM'I ETİKETLEDİĞİ PAYLAŞIM ÇOK KONUŞULMUŞTU! 

Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından 6 Ağustos 2023 tarihinde sevgilisini de etiketlediği paylaşıma açıklık getirdi.

"ÇOK MUTLU VE YÜKSEK OLDUĞUM BİR ANDI"

O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama teklife özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir anı paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru.

Bu yaz evlilik var mı Pınar Denizden Kaan Yıldırım açıklaması

"KAAN İLE AKIŞINDAYIZ"

Meslektaşı Kaan Yıldırım ile bu yaz dünyaevine gireceği iddiası hatırlatılan Pınar Deniz, "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. İkimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir" açıklamasını yaptı.

Bu yaz evlilik var mı Pınar Denizden Kaan Yıldırım açıklaması

Yazarlar