Dünya Damat 40 gelin 20 yaşında! Kocası kayınvalideden bir yaş büyük, ailesi duyunca engel olmaya çalıştı

Damat 40 gelin 20 yaşında! Kocası kayınvalideden bir yaş büyük, ailesi duyunca engel olmaya çalıştı

14.05.2024 - 08:15 | Son Güncellenme:

Genç kadın eşiyle ilk tanıştığında kendisinden 20 yaş büyük olduğunu bilmiyordu bile. Ancak onu büyüleyen karakterini gördükten sonra, ikili dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Ailesi damatlarını ilk kez karşılarında gördüklerinde, birlikteliğe şiddetle karşı çıksa da mutlu çiftin kimseyi dinlemeye niyeti yoktu.

Damat 40 gelin 20 yaşında Kocası kayınvalideden bir yaş büyük, ailesi duyunca engel olmaya çalıştı

Asya ülkesi Vietnam'da yaşanan ve yerel medyanın da takibine takılan olay, Gelin ve damat arasındaki 20 yıllık yaş farkının yanı sıra, damadın kayınvalidesinden bir yaş büyük olmasıyla sosyal medya ağlarında sansasyona yol açtı.

Haberin Devamı

İLK GÖRDÜĞÜNDE YAŞINI BİLMİYORDU

Ülke gündeminde yer bulan düğün 20 yaşındaki gelinin mutlu günlerinden bir kare paylaşmasıyla ses getirdi. Buna göre, genç kadının 40 yaşındaki kocası kayınvalidesinden bir yaş büyüktü. Kayınbabası ise damadından yalnızca üç yaş ilerideydi.

Eşiyle birlikteliklerinin nasıl başladığını anlatan genç kadın, bir grup arkadaş grubu aracılığıyla tanıştıklarını kaydetti. İlk görüşmelerinde eşinin yaşını bilmediğini ve yalnızca olgun, düşünceli ve çok hevesli olmasının dikkatini çektiğini belirtti.

AİLESİ ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Damat 40 gelin 20 yaşında Kocası kayınvalideden bir yaş büyük, ailesi duyunca engel olmaya çalıştı

Erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırmak için eve getirdiği gün ebeveynleri yaş farkı sebebiyle ilişkilerine şiddetle karşı çıktı. Ancak birkaç ay sonra erkek arkadaşının samimiyetini görünce aile ikna oldu.

Haberin Devamı

Üç yıllık birliktelikleri boyunca çift neredeyse hiç kavga dahi etmedi ve hiç ayrılmadı. Erkek arkadaşı genç kadının hamile olduğunu öğrenince ona evlenme teklif etti. Ancak ikili evlenmeden önce çocuklarının doğmasını beklemeye karar verdi. Çiftin oğulları bir yaşına geldiğinde düğün töreni gerçekleşti.

Genç kadın, eşiyle paylaştığı hayatında derinden mutlu olduğunu söylüyor ve kocasının kendisine her konuda destek olduğunun da altını çiziyor. "Kendimi güvende ve hoş karşılanmış hissetmemi sağladı" dedi gelin.

GELİN FOTOĞRAFI PAYLAŞTI, SOSYAL MEDYA BİRBİRİNE GİRDİ

Damat 40 gelin 20 yaşında Kocası kayınvalideden bir yaş büyük, ailesi duyunca engel olmaya çalıştı

Düğün töreninin üzerinden yaklaşık bir ay sonra, o günün hatıralarını hatırlayan genç kadın törende anne ve babasıyla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Paylaşımında ayrıca esprili bir dille ebeveynlerin doğum yıllarını da yazdı.

Gönderinin yayınlanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları çifte yorum yağdırdı. Yaşından daha genç göründüğü için birçok kişi kocasının gerçekten 1984 doğumlu olup olmadığını sorguladı. Genç kadın yaş farkıyla ilgili yapılan bazı kaba yorumları ise görmezden geldi.