Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe kararı!

Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe kararı!

15.05.2024 - 10:03 | Son Güncellenme:

Ocak ayında Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü yeni sezon öncesi kararını verdi.

Çağlar Söyüncüden Fenerbahçe kararı

Süper Lig'de şampiyonluk hedefini sürdürmek için Galatasaray derbisinde mutlak galibiyet almak isteyen Fenerbahçe'de diğer taraftan başkanlık seçimi için geri sayıma geçildi. Yeni sezon öncesi başkan ve teknik direktörün kim olacağı konusundaki bütün belirsizlikler 8-9 Haziran tarihinde yapılması planlanan seçimin ardından ortadan kalkacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek futbolcular ve kiralanan isimlerin geleceği de kısa süre içinde netlik kazanacak. Ocak ayında Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü de yeni sezon öncesi son kararını verdi. İşte detaylar...

Çağlar Söyüncüden Fenerbahçe kararı

ATLETICO MADRID'DEN KİRALANDI

Fenerbahçe, Rodrigo Becao ve Serdar Aziz'in sakatlanmasının ardından Ocak ayında kadrosunu Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü ile güçlendirdi.

Özellikle Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'den kiralanması büyük heyecan yarattı. Sarı-lacivertliler, EURO 2024'te forma giymek isteyen ve düzenli olarak forma giyebileceği Fenerbahçe'yi tercih eden Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiraladı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN PERFORMANSI

29 Ocak 2024 tarihinde Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olan Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayla 10 Süper Lig, 3 Konferans Ligi ve 1 Türkiye Kupası maçında görev aldı.

Haberin Devamı

Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Çağlar Söyüncü 14 maçta 1 gol 1 asistle oynadı.

Çağlar Söyüncüden Fenerbahçe kararı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'DEN FENERBAHÇE KARARI

Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Çağlar Söyüncü kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor. Relevo'da yer alan habere göre Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e dönmek istemiyor ve gelecek sezon da Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla mücadele vermek istiyor.

Habere göre Fenerbahçe ve Atletico Madrid arasında yapılan anlaşmada Çağlar Söyüncü'nün satın alma opsiyonu bulunmuyor. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Çağlar ile ilgili son kararını vermediği fakat transfer görüşmelerine izin verebileceği aktarıldı.

"FENERBAHÇE İLE ANLAŞMA SAĞLANABİLİR"

Relevo'daki haberin detayında Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid'in kadro planlamasında yer almadığı ve Fenerbahçe ile Atletico Madrid'in kalıcı transfer için anlaşma sağlayabileceği ifade edildi.

Çağlar Söyüncüden Fenerbahçe kararı

Yazarlar