Futbol Volkan Demirel - Zeynep Demirel çiftinden boşanma iddiasına cevap!

Volkan Demirel - Zeynep Demirel çiftinden boşanma iddiasına cevap!

20.05.2024 - 12:11 | Son Güncellenme:

Hatayspor'daki görevinden ayrılan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'den boşanacağı iddia edilmişti. Volkan Demirel çıkan haberleri yalanladı.

Volkan Demirel - Zeynep Demirel çiftinden boşanma iddiasına cevap

Hatayspor'daki görevinden ayrılan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'den boşanacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

2010'DE EVLENDİLER
2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever, 2010'da Volkan Demirel ile nikâh masasına oturmuştu. Şubat 2014'te Yade'nin doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, Ağustos 2017'de Yeda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almışlardı.

 

BOŞANMA İDDİALARINA YALANLAMA
İddiaları yalanlayan Volkan Demirel, eşiyle fotoğraf paylaştı. Demirel not olarak şunu yazdı: "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz."

Volkan Demirel - Zeynep Demirel çiftinden boşanma iddiasına cevap

ZEYNEP DEMİREL: BENİM İÇİN YENİDEN AŞIK OLMA SEBEBİ
Zeynep Sever Demirel, geçen günlerde katıldığı programda aşka bakış açısını şu sözlerle anlatmıştı: Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı.

Haberin Devamı

Onun depremden sonraki o manevi duruşu, Hatayspor'u bırakmaması, hayalinde olan kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen, bir an bile düşünmeyip 'hayır ben Hatay'la devam edeceğim" demesi benim için yeniden aşık olma sebebi. Bu depremden önce yoktu, deprem bizim hayatımıza o yönden de dokundu.