Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Araba kullanırken şarkı yazıyor!

Alternatif müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Şenay Lambaoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda şarkılarını nasıl yazdığını açıkladı.

|

Şenay Lambaoğlu, bestelerini araba kullanırken yazabildiğini, araba kullanamadığı dönem ise beste yazamadığı için cover şarkılardan oluşan bir albüm hazırladığını söyledi.

Son yaptığı şarkılarında kendi duvarlarını aştığını dile getiren Lambaoğlu, "Araba kullanmayı çok seviyorum. Eğer tatile giderken araba kullanıyorsam şarkılar, sözler bir şekilde dökülüveriyor. Yolda olma, yolculuk yapıyor olma beni çok heyecanlandırıyor ve şarkılarımı bu şekilde yazıyorum. Dış ortama bir anda kendimi kapatabiliyorum. Metroda, yol kenarında, market kasasında şarkı yazabiliyorum. Fişlere şarkı yazdığım da oldu" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.