Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Heyecan dolu turnuva

.

Milliyet Haber

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Pegasus Golf Challenge Turnuvası, Kemer Country Club’da gerçekleşti

Pegasus Hava Yolları’nın geleneksel hale getirdiği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Club’da gerçekleşti. İki gün süren heyecan dolu organizasyon nefes kesen mücadelelere sahne olurken, cemiyet hayatından birçok tanıdık sima da sahaya çıktı. Organizasyonda 200 sporcu yarıştı. Pegasus Golf Challenge Turnuvası kapsamında, 8-12 yaş arası Junior Academy ve 13-18 yaş arası Junior

18 Holes oyuncuları da ödüllendirildi. Genç oyuncular ödüllerini, Junior Kaptanları Fulya Filiz ve Ayhan Elmas’tan aldı.
Turnuvada, Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimlere ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane takdim etti. Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimler ise ödüllerini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı’dan aldı. Ladies Longest Drive, Men’s Longest Drive, Ladies Nearest to Pin, Men’s Nearest to Pin ve 11’inci Yıl Özel Ödülleri’ni Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verdi.

Yazarın Diğer Yazıları

  1. Antika sevdası
  2. Kardeşlerin güç birliği
  3. Özel konuk
  4. Dostlar buluştu
  5. Eski dostlar, eski dostlar...
  6. Dostlar buluştu
  7. Fuar yorgunluğu
  8. Uzun tatilin ardından...
  9. Tatlı hatıralar
  10. Davet müjdesi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.