Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Aydilge'den örnek davranış

Şarkıcı Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, önceki gün Suadiye sahilinde yürüyüş yaparken karşılarına çıkan yaralı martıya şevkat ellerini uzattı.

|

Sahilde yaralı halde buldukları kanadı kırık martıyı bir gün evlerinde misafir eden Aydilge-Utku Barış Andaç çifti, ertesi sabah soluğu veterinerde aldı. Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi'ndeki kanatlı hayvanlar bölümüne giden ikiliye yardımcı olan görevli veteriner, martının tedavisi gerçekleştirdi.

Martıya pansuman yapan veteriner, Aydilge ve eşine bu güzel davranış için teşekkür etti. Ünlü çift, tedavi sürecinin ardından, veteriner tavsiyesi ile martıyı doğal yaşam ortamı olan sahile bıraktı. Martının denize girip tekrar özgürleştiği anları da hatıra olarak kameraya alan Aydilge, hayvanseverlerin takdirini topladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.