Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Boş vakitlerimde sadece uyuyorum'

Tuvana Büyükçınar Demir ve İlknur Şeref'ten parti kıyafetlerine yeni bir soluk kazandıracak özel koleksiyon, önceki akşam Emirgan'daki La Boom'da görücüye çıktı. Koleksiyonu görmeye gelenler arasında Çağatay Ulusoy, Şeyma Subaşı, Burcu Esmersoy ve Hazal Kaya gibi ünlü isimler vardı.

|

Sosyal hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hazal Kaya, şıklık yarışına katılan isimler arasında yer aldı. Yeşil mini elbisesiyle dikkati çeken oyuncu, yalnız geldiği partiden erken ayrıldı.

Ali Atay'la mutlu bir birliktelik yaşayan Kaya, "Yoğun bir şekilde koşturmaca içindeyim, hızlıca hazırlandım ve ancak yetiştim" dedi. Pek ortalarda görünmeyen oyuncu, "Hayatımda değişen bir şey yok, buradan eve gideceğim. Boş vakitlerimde sadece uyuyorum" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.