Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Charlize Theron-Tom Hardy gerginliğinin nedeni! 'Bunun hiçbir mazereti olamaz'

Dünyaca ünlü serinin dördüncü filmi 'Mad Max: Fury Road'un (Çılgın Max: Öfkeli Yollar) yönetmeni ve senaristi George Miller, filmde başrolü paylaşan Hollywood yıldızları Charlize Theron ile Tom Hardy'nin, zorlu prodüksiyon sırasında yaşadıkları husumet hakkında konuştu.

|

Akademi ödüllü George Miller, 2015 yılında dünya çapında sinemaseverle buluşan aksiyon-macera filmi Mad Max: Fury Road'un setinde Charlize Theron (48) ile Tom Hardy (46) arasında yaşanan gerilim hakkında açıklama yaptı.

Gerilimin ünlü oyuncuların kendilerini 'Imperator Furiosa' ve 'Max Rockatansky' karakterlerine kaptırmalarından kaynaklandığını düşünen 79 yaşındaki yönetmen, kavganın merkezinde Hardy ve Theron'un iki farklı oyuncu olduğu gerçeğinin yattığını söyledi.

"HARİKA PERFORMANSLARI BAHANE OLARAK KULLANMA EĞİLİMİ"

Ben bir iyimserim. Dolayısıyla onların davranışlarının, karşılıklı hayatta kalmayı garanti altına almak için işbirliği yapmayı öğrenmeleri gereken karakterlerini yansıttığını gördüm. Bunun hiçbir mazereti olamaz. Bence bir eğilim var; bu işte harika performansları önlenebilecek diğer aksaklıklar için bahane olarak kullanmak.

"ÜÇ SAAT BEKLETTİ"

2022'de filmin prodüksiyon aşaması hakkında yaşananları ayrıntılı şekilde anlatan bir kitapta; oyuncular arasındaki bir tartışmanın Theron'un, arabulucu talep etmesiyle sonuçlandığı iddiası yer aldı. Buna göre; Theron, Hardy'nin sete zamanında gelmediğini ve bir defasında kendisini ve ekibi üç saatten fazla beklettiğini söyledi.

"KARAVANINDAN ÇIKARILMASI GEREKİYORDU"

The Telegraph'a konuşan George Miller, filmin vizyona girmesinden dokuz yıl sonra Theron ve Hardy'nin iki farklı oyuncu olduğunu vurgularken, bir anlamda 'sete geç kalma' krizini doğruladı.

Tom'un kendine bir zararı var ama aynı zamanda bununla birlikte gelen bir zekası da var. O sırada başına her ne geliyorsa, karavanından çıkarılması gerekiyordu. Oysa Charlize inanılmaz derecede disiplinliydi. Bu da performansının kesinliğinden anlaşılıyordu ve sette her zaman ilk olan kişiydi.

380 MİLYON DOLAR HASILAT!

Mad Max: Fury Road, küresel gişede önemli bir başarı elde etti. Yurt içinde 154 milyon dolar kazanan yapım, 226 milyon dolarlık yurt dışı geliriyle birlikte 380 milyon dolar hasılat elde etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.