Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Engin Nurşani'den babası Ali Nurşani'ye şok suçlama!

Kanser olan genç müzisyen Engin Nurşani, babası Aşık Ali Nurşani hakkında, "Hastalığımı kullanarak sevenlerimi dolandırdı" iddiasında bulundu.

|

Gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden Ali Nurşani, aynı rahatsızlığı bulunan oğlu Engin Nurşani için geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yardım çağrısı yaptı. Oğul Nurşani ise bazı kişilerin adını kullanarak para topladığını, ancak bu paranın kendisine ulaşmadığını açıkladı. Engin Nurşani, önceki gün Instagram'da yaptığı paylaşımda ise babasını topa tuttu.

Genç müzisyen, "Babam, sevenlerimi sahte timsah gözyaşlarıyla kandırmıştır. Üç aydır süren tedavim boyunca bir kere bile beni ziyarete gelmemiştir. Hastalığımı kullanarak sevenlerimi dolandırdı" ifadelerini kullandı.

Ali Nurşani, oğlunun suçlaması karşısında şimdilik sessiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.