Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Kimse Bilmez' oyuncularından Mehmetçik'e destek

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de ‘Kimse Bilmez’ dizisinin başarılı oyuncularından geldi.

|

Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman askerlerimize destek ve moral vermek isteyen 'Kimse Bilmez' dizisi oyuncuları, Türk bayrağı altında toplanarak asker selamı verdi.

Türk bayrağı altında toplanan Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Hakan Altıner, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Onur Dikmen, Ferdi Kurtuldu, Selda Özbek, Yiğit Koçak ve Özlem Başkaya, asker selamı vererek askerimizin yanında olduklarını belirtti. Dizinin yönetmenlerinden U. Hakan Eren, oyuncularla çekildiği fotoğrafa, "Saygı ve sevgilerimizle" notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.