Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Melisa Sözen'den Harun Tekin açıklaması: 10 yıldır evliyiz!

Ünlü müzik grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'le uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, basın mensuplarının 'evlilik' sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

|

Son olarak 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne' dizisinde rol alan Melisa Sözen, yönetmen Cem Karcı'nın önceki gece Karaköy'de bir mekanda gerçekleşen doğum gününü kutladı.

Saç stili hakkında konuşan oyuncu, "Saçlarımı bir noktada uzatacağım ancak yaz geliyor, böyle iyi" diyerek, yazı kısa saçlarla geçirmek istediğini dile getirdi.

"BÜTÜN DÜNYADA BÖYLE"

Nejat İşler, geçtiğimiz günlerde "Kore dizilerini sürekli burada çekiyoruz. Yurdumuzda birçok güzel hikaye var" ifadelerini kullanmıştı.

Sözen, meslektaşının bu sözleri hakında, "Bizden hikayeler olması ve kendi hikayelerimizi anlatmamız çok kıymetli ama bu bütün dünyada böyle. Amerika'da da yapılıyor bu. Hepimiz için geçerli bu durum" dedi.

'EVLİLİK' CEVABI

Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'le mutlu bir birlikteliği olan ünlü isim, "Kimse kimseden bir şey beklemiyor. 10 yıldır evliyiz. Birbirimize 'Biraz daha bekleyelim' diyoruz. Ancak birbirimizi tanıyoruz" diyerek kahkaha attı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.