Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı! 'Birçok kadınla ilişkisi var'

Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar), Ağustos 2022'de sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Badıkan adını vedikleri 15 aylık bir oğulları olan çift, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Arzu Doğan, sosyal medya hesabından ayrılık kararının perde arkasını açıkladı. Boşanma kararına giden süreç ünlü şarkıcının hayranlarını şoke etti.

|

Arkadaş ortamında tanıştıktan sonra bir yıl aşk yaşayan ve bu ilişkilerini 2022 yılında evlilikle taçlandıran Arzu Doğan-Nihat Doğan çiftin 2023 yılında Badıkan adını verdikleri bir evlatları dünyaya gelmişti.

"CENNETTEN BİR GÜLSÜN"

Ünlü türkücü, nikah gününden çekilen karelerine, "Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu düşmüştü.

"EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY EVLAT SAHİBİ OLMAKTI"

2022 yılında evlenen çift, Ocak 2023'te ilk evlatları Badıkan'ı kucaklarına almıştı. Evladıyla birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabında paylaşan Nihat Doğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak Cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime de teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bi kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim. Babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor. Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin Badıkan.

"NİHAT DOĞAN İLE BOŞANIYORUZ"

Henüz 21 ay önce mutluluğa 'evet' diyen çift geçtiğimiz günlerde boşanma kararıyla gündeme geldi. Ünlü türkücünün eşi Arzu Doğan, basına yansıyan haberlerden sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Takipçilerimden çıkan haber hakkında mesajlar geliyor. Evet, doğru; Nihat Doğan ile boşanıyoruz. Nedenini açıklamak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun.

"ÇOK ŞEYLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI"

Boşanma haberlerinden sonra gündeme gelen çift hakkında 'ihanet' iddiaları konuşulsa da taraflardan konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti. Ünlü türkücünün eşi Arzu Doğan, sosyal medya hesabından çok şaşırtan ayrılık sebebini açıkladı.

Arezoo Gharlar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Evet arkadaşlar, ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik. Aile kurmayı istedik. Nihat Doğan hep çocuk istedi sonra evlenmeye karar aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı ve her şey ters olmaya başladı. Yuvamı kurmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.