Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Nusret'in çalışanlarından yeni iddia!

Dün Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Nusret'in çalışanlarından biri açıklamalarıyla gündem olmuştu. O çalışan bugün, sözlerine yenilerini ekledi.

|

Nusret'e açtığı 250 bin dolarlık işe geri dönüş davasını kazanan o garson yaşadıkları mobbingi ve detaylarını tek tek anlattı. Çalışanlara uygulanan mobbingi ve bahşişlere el konduğunu anlatan garson, şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

Arkadaşlarını haksız yere kovduklarını söyleyen garson, Nusret'in kendilerine kötü davrandığını "Bir arkadaşa 'sen ne okudun' dedi, 'işletme' dedi arkadaş. Senin işletmene bilmem ne yapayım dedi. Küfür, o restoranda çok normal" sözleriyle açıkladı.

'ABRAMOVİÇ'E BAHŞİŞ BIRAKTIRMADI'

Bahşişlere de el konulduğunu söyleyen çalışan, "Abramoviç restorana geliyor. Nusret Bey 'Abramoviç benim arkadaşım' diyor. Sen İngilizce bilmiyosun, bu senin nasıl arkadaşın olabilir? Abramoviç benim en son çalıştığım restorana geldiğinde 15 bin dolar bahşiş bırakmıştı.

Nusret Bey, restorana geldiğinde bahşiş bırakmasına engel oldu" diyerek Bunun New York lokal kanunlarında yeri olmadığını da vurguladı.

'MAYMUNLUK YAPMAYIN'

Bu davayı para için açmadıklarını söyleyen garson, "Duyduğumuza göre siyahi çalışanlara 'maymun gibi oynamayın' demişler. Her akşam 20.30'da halay çekilen başka restoran var mı?" sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.