Geri Dön
Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio'nun boşluğundan mı yararlanıyor?

Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio'nun boşluğundan mı yararlanıyor?

Hollywood'un en 'her daim popüler aktör'ü açık ara Leonardo DiCaprio... Leo, film çeksin ya da çekmesin her zaman yeri ayrı. 'Titanic'ten beri gözümüzün bebeği. Peki ya Bradley Cooper? Cooper'ın yükselişi ile Leo'nun Oscar sonrası rehaveti arasında bir bağ var mı sizce?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Leonardo DiCaprio, Oscar kazanana kadar "Yine hakkını yediler" diye sempati oyları kazandı. Hayali, hatta hayalimiz 2016'da gerçek oldu. 'Ayı sahnesi'yle hafızalarımıza kazınan 'Diriliş' filmi, Leonardo'ya Oscar heykelciği getirdi. Ve ne yazık ki her ödül kazanan gibi o da rehavete kapıldı, ödülden sonra boşluğa düştü. 3 yıldır Leonardo DiCaprio'ya dair net bir başarı göremiyoruz.

Haberin Devamı

Bradley Cooper 'yeni Leo' mu?

Bu üç yıl içinde Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ile rol aldıkları 'Umut Işığım' filmiyle tüm dünyaya adını duyurdu, adeta rüştünü ispat etti. DiCaprio'nun ortamlardan kopmasından sonra başlayan 'yeni Leo' arayışının en iyi adayı, 'sarı saç-mavi göz' konseptinden Bradley Cooper oldu. Cooper, son olarak Lady Gaga'yla bu yıla damga vurdu, 'Bir Yıldız Doğuyor'la beraber kendi yıldızı da iyiden iyiye parladı.

"İlle de Leo olsun"

İddialara göre bu ikili arasında enteresan bir şeyler de yaşandı geçenlerde. Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro, yeni filmi 'Nightmare Alley' için "İlle de Leo olsun" diye ısrar etmiş. Uzun süre Leonardo Bey'le görüşme yapılmasına rağmen bir türlü sonuç alınamayınca, Del Toro bu kez Bradley Cooper'ı düşünmeye başlamış. Ve ne ilginçtir Bradley Cooper'ın bu filmde oynamaya sıcak baktığı konuşuluyor...

Haberin Devamı

Hande Yener ve Demet Akalın gibiler

Leo ile Bradley arasındaki durum, Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki rekabet gibi.

Hande Yener 'eller havaya'ya ara verdiğinde 'Affedersin'le Demet Akalın sükse yaratmıştı. Hande Yener'in koltuğuna oturmuş, yeni 'eller havaya kraliçesi' olmuştu.

Guillermo del Toro'nun bile Leonardo DiCaprio'nun yedeği olarak aklına Bradley Cooper geliyor, düşünün gerisini.

Peki Oscar kazanmak için elinden geleni ardına koymayan azimli Leo'ya ne oldu? Bradley Cooper'ın yükselişine izin vererek ne yapmak istiyor? "Boşluğumu hissedin" diye mi cezalandırıyor; yoksa Yalın'ın şarkısındaki gibi "Heyecanını kaybetmişsin, yok inancını kaybetmişsin" moduna mı girdi?

Bence Leo artık silkelenmeli ve meydanı daha fazla boş bırakmamalı...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler