Geri Dön
Haftalık burç yorumları (27 Kasım - 3 Aralık 2023)

Haftalık burç yorumları (27 Kasım - 3 Aralık 2023)

27 Kasım 2023 - 3 Aralık 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

27 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerine doğru Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı saat 12.16'da 4°51' İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay olacak. Akşam saatlerinde Merkür ve Neptün arasındaki kare açı kesinleşecek. Dolunay anında yükselen burç Kova burcu olacak. Aile ve kariyer konuları ön plana çıkacak. İletişimde olmak, iletişim kaynaklarını kullanmak önemli olacak. Gevezelik ve dedikodudan uzak durulmalı. Aile ilişkileri içerisinde dedikodu artabilir. Skandallar ve rezil olunabilecek olaylar karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

Eğitim, haberleşme, medya çalışanları, kuruluşları ile ilgili konularda olaylar meydana gelebilir. Yalan haberler duyulabilir. Hırsızlık, dolandırıcılık, siber saldırı gibi olaylarda artış yaşanabilir.27 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerine doğru Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı saat 12.16'da 4°51' İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay olacak. Akşam saatlerinde Merkür ve Neptün arasındaki kare açı kesinleşecek.

Dolunay anında yükselen burç Kova burcu olacak. Aile ve kariyer konuları ön plana çıkacak. İletişimde olmak, iletişim kaynaklarını kullanmak önemli olacak. Gevezelik ve dedikodudan uzak durulmalı. Aile ilişkileri içerisinde dedikodu artabilir. Skandallar ve rezil olunabilecek olaylar karşınıza çıkabilir. Eğitim, haberleşme, medya çalışanları, kuruluşları ile ilgili konularda olaylar meydana gelebilir. Yalan haberler duyulabilir. Hırsızlık, dolandırıcılık, siber saldırı gibi olaylarda artış yaşanabilir.

Haberin Devamı

28 Kasım 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Dolunayın etkisi tüm hafta boyunca kendini hissettirecek. Gün içerisinde yakın çevreniz, kardeşleriniz ve ailenizle ilgili konular daha ön planda olacak.

29 Kasım 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında meydana gelecek Uranüsyen açı olacak. Gün içerisinde karşınıza fırsatlar çıkabilir. Karşınıza çıkacak olaylara karşı dikkatli bir bakış açısı ile yaklaşmanız gerekir. Fırsatları değerlendirmekten çekinmemelisiniz. Abartılı davranışlardan uzak durmanız gereken bir gün olabilir.

30 Kasım 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik olaylar yaşanabilir. Maddi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerde kalp kırılmalarına karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

1 Aralık 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi beklenmedik haberler ve sorunlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde işinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

2 Aralık 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Ailenize ve çocuklarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Gün içerisinde duygularınızı abartarak olaylara yaklaşabilirsiniz.

3 Aralık 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Maddi ve manevi olarak sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Bazılarınızın işleriyle ilgili problemler görülebilir.

Koç

Pazartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarınıza vakit ayırabilirsiniz. Eğlenmek ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günleri maddi ve manevi değer konuları önceliğiniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değer konuları önceliğiniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları öne çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günleri eğitim konuları dikkatinizi çekebilir. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli vakitler yaşayabilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler