Geri Dön
Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı?

Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığının sebebi Lady Gaga mı?

Irina Shayk ve Bradley Cooper aşkının bittiği konuşuluyor. Hollywood taraflarından gelen aşk ve ayrılık haberlerini genelde heyecansız bulmama rağmen bu sefer işin içinde başka bir mesele var. Çünkü bu aşkın inatla Lady Gaga tarafından bitirildiği konuşuluyor.

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Neymiş efendim, Lady Gaga ve Bradley Cooper aşk yaşıyormuş. Akademi Ödülleri'nde 'A Star Is Born' için düet yaparken yakınlaşmaları sadece bir şov değilmiş, yüzde 100 gerçeklik içeriyormuş... Geçiniz.

Haberin Devamı

Lady Gaga'yı çıldırtmışlar. Gaga, bir hayranının ısrarla bu ayrılığı kendisine sormasından sonra "Ya kibar olun ya da..." deyip basmış küfürü.

'Evlilik' anlaşmazlığı da bir başka iddia

Gerek var mıydı tüm bunlara? Lady Gaga'nın üzerine Bradley Cooper meselesinde bu kadar gitmek anlamsız değil mi? Bir başka dedikoduya göre, çiftin ayrılık kararı almasının asıl sebebi 'evlilik' konusunda farklı düşünmeleriymiş. Irina Shayk, evlilik istiyor ama Bradley Cooper buna yanaşmıyormuş. Bunun üzerine çiftin arasında soğuk rüzgârlar esmeye başlamış. Ve en sonunda da ilişkilerini noktalamışlar.

Sevdikleriniz bile sizi kıskanabilir

"Lady Gaga'yı bir şeylerin suçlusu gösterme çabası" gibi bir şey var uzun zamandır. Lady Gaga'nın hızlı yükselişinin tırnak içinde bir 'bedeli' olmalıydı, değil mi? Üstelik antipatikti, o kadar da yetenekli değildi, 'hem şarkıcı hem oyuncu olmak' ona kalmamalıydı... Lady Gaga'nın tam da bu kıskançlık yüzünden hayranları tarafından bile kıskanıldığını düşünüyorum. Ve bu durum bana ister istemez şunu düşündürüyor: Sevdikleriniz bile sizi kıskanabilir.

Haberin Devamı

Lady Gaga keşke küfüre başvurmasaydı da haklı olduğu bir konuda haksız pozisyonuna bu kadar kolay düşmeseydi...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber