Geri Dön
Demet Akalın, kızı Hira için Roma'yı bile yakabilir

Demet Akalın, kızı Hira için Roma'yı bile yakabilir

Demet Akalın hakkındaki son haberi duydunuz mu? Köpeği Ponçik'i Bodrum'a getirtmek için 2 bin 200 TL'ye VIP araç kiralamış. Sebebi ne? Kızı Hira, İstanbul'daki köpeğini çok özlemiş... Tam 'anne Demet Akalın'lık bir hareket değil mi bu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Köpeğini Bodrum'a VIP araçla getirtmiş

Demet Akalın'ın, kızı Hira konusunda ne kadar hassas olduğu hepimizin gayet iyi bildiği bir gerçek. Hira'nın gözündeki tek bir yaşa dahi tahammülü olmayan, gözünü kırpmadan Hira'nın bütün hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Demet Akalın, birçoklarını şaşırtıyor. Özellikle de internete düşen yeni haberden sonra daha da ilgi odağında. Olay ne peki? Hira, köpeği Ponçik'i çok özlemiş. Demet Akalın da kıymış paraya, köpeği İstanbul'dan Bodrum'a getirtmek için VIP araç kiralamış. Ve bu nakil işlem için tam 2 bin 200 TL ödemiş.

Kızının mutluluğu için yapıyor

Hatta Akalın hızını alamamış, köpeğinin fotoğrafını Instagram'dan "Özel taksiyle geliyor beyefendi" notuyla paylaşmış. Bunun üzerine Hira da köpeği görünce sevinç çığlıkları atmış... Bütün bu olan biten 'anne Demet Akalın'lık bir hareket değil mi? Uçlarda bir karar, hayata geçiriliyor. Asla "O ne der, bu ne der" diye düşünülmüyor. Ama 'anne'likten ötürü bu 'uç' bulunabilen hareketi kendinden ziyade kızının mutluluğu için hayata geçiriyor. İyi de bunda şaşırılacak ne var?

İtalya hükümetiyle anlaşırsa...

Demet Akalın, kızı Hira için Roma'yı bile yakabilir. Tabii şayet İtalya hükümetiyle gerekli anlaşmaları sağlarsa. Gerisi kolay. Yapabilir. Maddi imkânı var. Elindeki parayı kızının mutluluğu için harcamayacak de ne yapacak Demet Akalın? Size 'israf' gelebilir. Ama Akalın'ın gözünde de sizin yaptığınız bir hareket israftır mesela. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Bir anne, kızının mutluluğu için imkânı ölçüsünde gayet mümkün bir harekete imza atıyor. Bunun nesi a-acayip?

can.sisman@milliyet.com.tr