Geri Dön
Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı?

Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı?

Transit ay, Yengeç burcuna geçti. 7 Kasım 10.18 saatine kadar Yengeç'te ilerleyecek. Su grubu burçlardan Ay geçerken, duygular hassaslaşır, enerji ağırlaşır ve daha derinleşir. Peki Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı?

Elgin Kaplan
Elgin Kaplan

Ailevi konular, sevdiğimiz ve koruduğumuz kişiler ve özel meseleler önem kazanır bu günlerde. Güzel sofra hazırlayıp aileyi, kökleri bir araya toplamak ve geçmiş konuları konuşmak Ay-Yengeç zamanları iyi gelebilir fakat açılar biraz stresli tabii. Yatağı havalandırmak, nemden korumak, tesisat işleri ile meşguliyet daha verimli olur. Medikal astrolojiye göre; göğüs bölgesi, mide, safra kesesi hastalığı olanlar etkilenebilir. Ay-Yengeç geçişlerinde bu rahatsızlıkların tedavisi için uygundur fakat ameliyattan, komplikasyon açısından uzak durulması tavsiye edilir.

Haberin Devamı

Toleranslı davranın

Ay şu an Venüs ile sert açıda ve Uranüs’ten de uyum yakalıyor. Duygusal bakımdan hem biraz evhamlı ve ilgi beklentiniz yoğun olabilir. Sevdiğiniz kişinin üzerine çok düşebilirsiniz ve aynı ilginin karşılığını göremediğinizde çatışma içine girebilirsiniz. Birkaç gün toleranslı davranın. Aynı anlarda Şiron’dan da sert enerji var yani sonucunu şu an için olumsuz olarak gördüğünüz, hissettiğiniz bir şeyde çok ısrar ederseniz duygusal yara alabilir, incinebilirsiniz bunu önlemek ve enerjiyi farklı alana yoğunlaştırmak için sevdiğiniz uğraşlarla meşgul olun.

6 Kasım Cuma gün içinde Ay-Mars arasında sert bir açı olacak. Öğleden sonraya kadar devam edebilir. Ailevi veya farklı konularda bir şeyleri diretmemeye çalışın, öfkenize hakim olun. Erkek figürlerle, kadınlar ise daha çok partnerleriyle tartışma içine girseler de Neptün'den olumlu açı, duyguları yumuşatır. Neptün devredeyse her ne sıkıntı ve gerilim varsa gün içinde çözülür. Affedilir, kırgınlık biter. Takıntı ve evhamı akışına bırakın kabullenişe geçin.

Haberin Devamı

Aşırılıklardan uzak durun

Yarın olan Ay-Neptün üçgeni sezgilerin ve hislerin en yoğun olduğu gün. Spiritüel konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gönül almak, af dilemek, affetmek, dua, yardım, bağış ve kişilerin ruhuna dokunan manevi olaylar gelişebilir. Su elementinde açı yapan Ay-Neptün kendi doğalarına uygun alkol, kafein, nikotin gibi alışkanlıklarda sınırları aşmanızı sağlar. Aşırılıklardan kaçınmaya çalışın.

6 Kasım gecesi, Ay; Jüpiter, Plüto ve Satürn’e sert açı yapacak. Duygular biraz gergin. Ruhsal olarak her ne yaşyorsanız abartmamaya çalışın. Takıntıları da çoğaltır. Sevdiğiniz kişileri daha fazla kıskanırsınız. Ayrı olduğunuz ve şüphelendiğiniz kişileri stalk'layabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi gizli takibe alabilirsiniz. Yanlış duygusal tepkiler ve dozu ayarlanamayan kıskançlıklar, pamuk ipliğine bağlı birliktelikleri verilen yanlış tepkiler ile koparabilir veya zarar verebilir. Yaşça büyük kişiler ve ebeveynler sorumluluklarınızı hatırlatabilirler. Çatışmak yerine onların sesine ve söylediklerine kulak verin.

Haberin Devamı

7 Kasım Cumartesi günü 04.42 - 10.18 arası Ay, Yengeç burcunda boşlukta olacak. 10.19 saatlerinde ise Aslan enerjisiyle güne merhaba diyecek.

Benzer İçerikler