Geri Dön
Haftalık burç yorumları (19 Haziran - 25 Haziran 2023)

Haftalık burç yorumları (19 Haziran - 25 Haziran 2023)

19 Haziran 2023 - 25 Haziran 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

19 Haziran 2023'te yeni haftaya Ay, Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı ile Jüpiter ve Satürn arasında gerçekleşecek sekstil açı gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Ay ve Sirius kavuşumu gökyüzünde yerini alırken, Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşum halinde olacak. Bereket, bolluk, aşk ve para enerjileri gökyüzünde yerini almış durumda. Güneş ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşumu ile ortaya çıkan enerji 19-20-21 Haziran günlerinde etkisine devam edecek.

Haberin Devamı

20 Haziran 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı saat 18.41'de Güneş ve Betelgeuse kavuşumu olacak. Paranızın bereketlenmesi için bir kumbara alıp birikim yapmaya başlayabilir ya da bankada bir yatırım hesabı açabilirsiniz. Sevdiğiniz birisi var ve söyleyemiyorsanız bugün ona olan sevginizi gösterebilirsiniz.

21 Haziran 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açıları Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı ile Mars ve Merkür arasında olumlu açı olacak. Plüton gün içerisinde özellikle ikili ilişkilerde zorlayabilir. Sağlık konularına dikkat edilmesi gereken bir hafta olacak. Gün genelinde her şey üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimle ilgili sıkıntılar azalacak. Daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

22 Haziran 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. İkili ilişkilerde yaşadığınız sorunların düzeltilebileceği, iletişimin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Mars ve Şiron arasında oluşacak olumlu açı olacak. İkili ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklıklar kurabilirsiniz.

24 Haziran 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Egosal problemler ya da çeşitli takıntılar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Dostlarınızla birlikte seyahat edebilirsiniz.

25 Haziran 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Kronik rahatsızlığı olanlar hassasiyetler yaşayabilir. Finansal konularla ilgili problemlerle karşılaşılabilir. Tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün geçirebilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular önceliğiniz olabilir, ailenizle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile ya da ev konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri kendinize daha çok vakit ayırabilir, kendinizi çevrenizde ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular da dahil olmak üzere maddi ve manevi değerlere önem verebilirsiniz. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ya da yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ya da yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle daha yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilir, işinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri arkadaş gruplarınızla sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilir, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinize daha çok dikkat edebilirsiniz. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları öne çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilir, yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz.

Benzer İçerikler