Geri Dön
Haftalık burç yorumları (2 Ekim - 8 Ekim 2023)

Haftalık burç yorumları (2 Ekim - 8 Ekim 2023)

2 Ekim 2023 - 8 Ekim 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

2 Ekim 2023'te yeni haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Haftanın ilk günü enerjinizi daha çok ev ve ailenizle ilgili konulara aktarabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacak. Bugün doğru karar veremeyebilirsiniz, alacağınız kararları aceleye getirmemelisiniz.

Haberin Devamı

3 Ekim 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Aile içi bütçe hesaplamaları ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz.

4 Ekim 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Ortak iş yapanların karşısına beklenmedik finansal konular çıkabilir. Ortak işlerde karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmamalısınız.

5 Ekim 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Rutin işleriniz ve sorumluluklarınızda artış yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik bir haber alabilirsiniz. Özellikle finansal konularınızı etkileyecek zorlayıcı bazı durumlar oluşabilir.

Haberin Devamı

6 Ekim 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün önemli olaylarına baktığımızda gecenin ilk saatlerinde Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek 150° yani Uranüsyen bir açı gerçekleşecek. Öğleden sonra ise Venüs ve Plüton arasında Uranüsyen açı kesinleşecek. İkili ilişkilerde beklenmedik değişimler yaşanabilir. Gün içerisinde yapacağınız işlerde dengeli olmaya çalışmalısınız. Saat 19.27'de Ay ve Sirius kavuşumu kesinleşecek. Dua ve ritüel için saat 18.27 ile 20.27 arasını kullanabilirsiniz.

7 Ekim 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde odak noktanız ikili ilişkiler olacak. Günün en önemli olayı Güneş ve Jüpiter arasındaki Uranüsyen açısı olacak. Muhteşem fırsatlar karşınıza çıkabilir. Değerlendirmenizde fayda var. Sürpriz gelişmeler, seyahatler yaşanabilir. Trafikte dikkatli olmalısınız.

8 Ekim 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkileri ve kazançları artırma çalışmaları ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili öncelikleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Pazar günü çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değer konuları ön plana çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değer konuları ön planda olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değer konuları açığa çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Pazar günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim konuları ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Pazar günü yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü partnerinizle ve çocuğunuzla güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Pazar günü başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle ve çocuğunuzla keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri partnerinizle ve çocuğunuzla keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler