Geri Dön
Haftalık burç yorumları (23 Ocak - 29 Ocak 2023)

Haftalık burç yorumları (23 Ocak - 29 Ocak 2023)

23 Ocak 2023 - 29 Ocak 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

23 Ocak 2023'te yeni haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk ve önemli açısı Venüs ve Satürn kavuşumu olacak. Maddi ve manevi konularda sorumluluklarımızı hatırlatırken diğer taraftan maddi konularda sıkıntılar ve ilişkilerde problemler yaşanabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bu hafta estetik ve güzellikle ilgili yapılacak her şey hüsranla sonuçlanabilir. Saat 13.19 ila 20.36 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Bu saatler arasında yeni bir başlangıç yapılması için pek de uygun değil. Ay saat 20.36 itibarıyla Balık burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

24 Ocak 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Alacaklı olduğunuz konularda problemler yaşayabilirsiniz. Kronik olarak ayaklarında ve sinirlerinde problemler olanlar hassasiyet yaşayabilir. İş ve kariyer alanında sürprizler yaşanabilir. Bitki bakımı ve sulama işlerinizi gün içinde yapabilirsiniz.

25 Ocak 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Gün içinde fırsatlar ve sürprizler karşınıza çıkabilir. Ani bir seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Gördüğünüz rüyaları mutlaka bir kağıda not etmelisiniz. Saat 19.11 ila 21.48 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Bu saatler arasında yeni başlangıçlar yapmamalısınız. Ay saat 21.48 itibarıyla Koç burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

26 Ocak 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. İşinizle ilgili seyahat etmeniz gerekebilir. Eğitimlere katılabilirsiniz. Hukuksal davalarla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşanabilir.

27 Ocak 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Özellikle işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularda problemler yaşanabilir. İş seyahatine çıkacaklar veya bir eğitime katılacaklar problemlerle karşılaşabilir. İletişim problemleri, ertelenme ve iptaller olabilir.

28 Ocak 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 00.01 ila 02.43 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Saat 02.43 itibarıyla Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde duygularınızı ifade etmekte çekinebilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı taraftan saklayabilirsiniz. İşinizle ilgili karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Aile büyüklerinizle keyifle zamanlar geçirebilirsiniz.

29 Ocak 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile büyüklerinizle ve sevdiklerinizle kaliteli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni bir adım atabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü önemli toplantılara katılabilir, sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir ve meditasyon ya da yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön planda tutmak ve her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha çok vakit ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü eğitim, seyahat, ticaret gibi konulara vakit ayırabilir, bunlarla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri bir süredir yapmadığınız ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. İnançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzu veteriner kontrolüne götürebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak

Pazartesi günü kronik sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Cumartesi ve pazar günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe ve cuma günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Boğaz ağrısına karşı dikkatli olmalısınız. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular önceliğiniz olabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenize ve kardeşlerinize daha çok vakit ayırabilir, onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medyaya daha çok vakit ayırabilirsiniz. Aldığınız bir eğitim üzerine çalışabilirsiniz.

Benzer İçerikler