Geri Dön
Haftalık burç yorumları (24 Ekim - 30 Ekim 2022)

Haftalık burç yorumları (24 Ekim - 30 Ekim 2022)

24 Ekim 2022 - 30 Ekim 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

24 Ekim 2022'de yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Kronik rahatsızlığı olanlar ve özellikle denge ile ilgili problemler yaşayanların tedavileriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizde ve ikili ilişkilerinizde aranan kişi konumunda olabilirsiniz. İş hayatındakiler yoğun toplantı süreçlerinden geçebilir, birden fazla toplantıya katılmak durumunda kalabilirler. Aldatılmalara ve yalanlara karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

25 Ekim 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcunda hareket etmeyi sürdürecek. Bugün 2022 yılının son Güneş Tutulması yaşanacak, parçalı Güneş Tutulması şeklinde olacak. Afrika, Asya, Avrupa'da kuzey yarımkürede görülebilecek ve en uç noktasında Kuzey Kutbu ve Rusya olacak, Türkiye'den de görülebilecek. Saat 13:48'de gerçekleşecek tutulma 124 saros döngüsünde olacak. 2°00' Akrep burcunda gerçekleşecek olan tutulma anında Oğlak burcu yükselecek. Bu tutulmadan en sert etki alan burçlar Aslan ve Kova burçları olacak. Öfke patlamaları, çatışmalara ve zehirlenmelere karşı dikkatli olmalısınız. Mars tutulma anında ghost pozisyonda olacak. Bazılarımız hayatlarında kayıplar yaşarken, bazılarınızın da hayatına yenilikler gelecek. Dünya genelinde kazalar ve patlamalar görülebilir. Gizlide kalmış konular ortaya çıkabilir.

Haberin Devamı

26 Ekim 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde 'Ben haklıyım/sen haksızsın' gibi tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün. Takıntılar yaşanabilir. Stresten uzak durmalısınız. Papatya gibi sinirleri sakinleştirici çaylardan içebilirsiniz.

27 Ekim 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli birinci açısı Merkür ile Mars arasında gerçekleşirken ikinci açı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek. Alışveriş yapmak ve seyahat etmek isteyebilirsiniz. Kontrolsüzce yapılacak harcamalara dikkat edilmeli. İş toplantılarında istenmeyen kararlar çıkabilir. İş ilişkilerinde ve ortaklıklarda problemler görülebilir.

28 Ekim 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Karaciğerde hassasiyet, eklem ve romatizma ağrıları yaşanabilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Ya da bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Aile içi tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla seyahate çıkabilirsiniz. İşinizle ilgili eğitim veya bir seminere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

29 Ekim 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür-Jüpiter arasında gerçekleşecek açı olacak. Yakın arkadaşınız, ortağınız ya da partnerinizin beklenmedik ani bir sağlık problemi ortaya çıkabilir. Duygusal olarak dengesizlikler yaşanabilir. İletişim problemlerine karşı daha dikkatli olmalısınız.

30 Ekim 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Toplumdaki statünüzle ilgili kararlar alabilirsiniz. Eklem ve kemik ağrılarınız varsa bunlar artabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklar için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni anlaşmalara ve sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, vergi ve kredi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa nüksedebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri almanız gereken veya aldığınız bir eğitim varsa bununla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgili kontrollerinize gidebilirsiniz. İşleriniz artabilir, yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ve sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben-sen çatışmaları yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat konularıyla ilgili plan yapabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkinizde partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunlar gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işleriniz artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konularla uğraşabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular daha çok karşınıza çıkabilir. Pazar günleri ödemelerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konularla ilgili haberler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkiniz varsa partnerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyifli zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri aile içi konular ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konularla zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız ve ödemeleriniz gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü hobiler ve aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konularda planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ve temizliği ile ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyebilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza yönelebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü eğitim, ticaret ve yurt dışı seyahati gibi konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Pazar günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalar, krediler, vergi gibi finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, ticaret ve yurt dışı seyahati gibi konularla ilgilenebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Pazar günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Benzer İçerikler