Geri Dön
Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık 2022)

Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık 2022)

28 Kasım 2022 - 4 Aralık 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Kasım 2022'de haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek olan olumlu açı olacak. Sosyal çevrenizdeki kişilerle toplantılara katılabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

29 Kasım 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açılarından birincisi sabah saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek. Beklenmedik ödemeler ve gelirlerle ilgilenebilirsiniz. İşinizde prim gibi ekstra ödeme alabilirsiniz. Sabah saat 09.53 itibarıyla Ay boşlukta hareket edecek, yarın saat 03.15'e kadar boşlukta kalacak. Bu süre içinde yeni başlangıçlar yapmanız önerilmez. Ay saat 03.15'te Balık burcuna geçiş yapacak. Günün son önemli açısı saat 23.30'da Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek. Fikir ayrılıkları yaşanabilir. Tartışma ve kavgadan uzak durmalısınız.

30 Kasım 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek. Eğitim veya işinizle ilgili bir toplantıya katılabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar görüşmelerini sabah saatlerinde yapabilir. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun, huzursuz, mutsuz hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

1 Aralık 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars karşıtlığı olacak. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Boğaz bölgesinde hassaslık, ses kısılması gibi sağlık sorunları nüksedebilir. Finansal yatırım yapmaktan kaçınmalısınız.

2 Aralık 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açılarından birisi Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Aldanmak, aldatılmak gibi olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Bir sözleşmeye imza atmadan önce mutlaka en küçük ayrıntıları okumalısınız. Kafa karışıklığı yaşayabilir, olayları net göremeyebilirsiniz. Saat 05.44'te Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak ve saat 07.41'e kadar devam edecek. Yeni başlangıçlar yapmamalısınız. Günün ikinci önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Maddi ve manevi yönden sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeniz yönünden destekleyecek. Sabah saat 07.41 itibarıyla Ay, Koç burcuna geçiş yapacak.

3 Aralık 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün tamamında pozitif enerjiler yeryüzüne hakim olacak. Özellikle iş anlaşmaları, toplantılar yönünden uygun bir gün olacak. Gün içerisinde daha aktif olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin ziyaretlerine gidebilirsiniz.

Haberin Devamı

4 Aralık 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasındaki kare açı ile Güneş ve Şiron arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Özellikle ticari ilişkiler içinde olanların yaşadığı problemler tekrar karşılarına çıkabilir. Öğleden sonra Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Saat 08.46'dan itibaren Ay saat 14.37'ye kadar boşlukta olacak.

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir, meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak ve her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konulara vakit ayırabilir, bunlarla ilgili sıkıntılar üzerine uğraşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde inançla ilgili kafa karışıklığı yaratan durumlar karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzu veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Bu dönemde daha çok eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Cuma ve cumartesi günleri aşk ilişkilerine odaklanabilirsiniz. Bu dönemde eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aşk ilişkilerine odaklanabilirsiniz. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cuma ve cumartesi günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular önceliğiniz olabilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir, onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medyada daha çok vakit geçirebilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.

Benzer İçerikler