Geri Dön
Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat 2023)

Haftalık burç yorumları (30 Ocak - 5 Şubat 2023)

30 Ocak 2023 - 5 Şubat 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

30 Ocak 2023'te yeni haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli iki açısı gökyüzüne hakim olacak. Güneş ve Mars arasında gerçekleşecek trine açı ile Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Enerjilerin yükseleceği ve güzel haberlerin alınacağı bol sürprizli bir gün olacak. Saat 11.34 itibarıyla Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. İletişim odaklı olacağınız günler geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

31 Ocak 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal aktiviteler, seyahatler ve toplantılar yoğunluk kazanabilir. Pozitif enerjilerin hakim olduğu bir gökyüzü bizleri bekliyor. Beklenmedik haberler alınabilir.

1 Şubat 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde önceliğinizi işe verebilirsiniz. Ani bir eğitime katılmanız gerekebilir. Planınızda olmayan bir seyahate çıkabilirsiniz. Aile büyüklerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Saat 23.11'de Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Duygularınızda daha hassas ve alıngan olabilirsiniz. Merhamet ve şefkat duyguları ön plana çıkacak. Aile ve yuvanıza olan ilgi artacak.

2 Şubat 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı yanlış ifade edebilirsiniz. Olayları büyütme eğilimi görülebilir. Gün içinde daha sakin güven alanınızda kalarak pozitif enerjiler içerisinde geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

3 Şubat 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi konularda problemler yaşanabilir. Ödemelerle ilgili yanlış anlaşılmaların sebep olduğu hatalı ödemeler yaşanabilir. İletişim sorunları ortaya çıkabilir. Evinizdeki bitkilerin bakımı için bugün sizin için ideal bir gün olabilir.

4 Şubat 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik tepkiler ve sıkıntılar yaşanabilir. Zorlayıcı olaylar yaşanabilir. Hayatınızda sıkıntı yaratabilecek beklenmedik bir olay yaşanabilir. Özellikle iş ve kariyer alanında üstlerinizle çıkabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Saat 11.48 itibarıyla Ay, Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Saç kesimi yaptırmak isteyenler Ay, Aslan burcunda hareket ederken saçlarını kestirebilir.

5 Şubat 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizde ön plana çıkabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz. İletişimin yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars karesi olacak. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Gün içinde maddi kayıplar oluşabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman çoğalabilir. Cumartesi ve pazar günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilatlara başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Benmerkezci hareket edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenize vakit ayırabilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı ile bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyer konuları aktifleşecek. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler önceliğiniz olabilir. Perşembe ve cuma günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkileriniz ön planda olabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Benzer İçerikler