Geri Dön
Haftalık burç yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023)

Haftalık burç yorumları (9 Ekim - 15 Ekim 2023)

9 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

9 Ekim 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Denge kayıpları, kemik zedelenme ve kırılmaları, yangın ve patlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

10 Ekim 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek karşıtlık olacak. Özellikle ekonomik problemler yaşanabilir. Beklediğiniz bir para varsa bunu alamayabilirsiniz. Ödemelerinizde sıkışabilirsiniz. Gelir-gider dengesini sağlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ayak ağrıları veya ayak üşütmesine bağlı yaşanacak enfeksiyonlara dikkat etmelisiniz.

11 Ekim 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Şiron arasında gerçekleşecek karşıtlık olacak. Özellikle ikili ilişkilerde bencil olmamaya dikkat etmelisiniz. Birlik bilinci içerisinde olmaya çalışmalısınız. Özellikle aile bireyleri ile yaşanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

12 Ekim 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı öğleden sonra Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Eğitim, iletişim gibi konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gökyüzü genel anlamda iyi enerjiler barındırsa bile bu açı konuşmalarınız yanlış anlaşılmalarınıza sebebiyet verebilir. Sosyal medyada paylaşımlarınız yanlış anlaşılabilir. Okullarla ilgili yeni kararlar alınabilir.

13 Ekim 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabaha doğru Ay burç değiştirip Terazi burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Sorumluluklarınızın farkında olarak yapacağınız tüm işler olumlu sonuçlar getirecek.

14 Ekim 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ve yılın en önemli parçalı Güneş Tutulması 21°07' Terazi burcunda gerçekleşecek. 134 Saros döngüsüne sahip olan Güneş tutulması Kolombiya ve Brezilya gibi Güney ile Kuzey Amerika ülkelerinden görülebilecek, etkisi 6 ay sürecek. Tutulma 'güneyli' dediğimiz Güney Ay Düğümü etkili bir tutulma olacak. Yükselen burç İkizler burcu olacak. İlişkiler, ortaklıklar, ani bitişler, ani olayların, şoke edici olayların gündeme geleceği bir tutulma olacak. Geçmişte kalan ne varsa eski defterlerin açılıp hesapların görülme zamanı olacak. Sırlar açığa çıkacak. Aile ilişkilerinde sırlar ortaya çıkacak ve bitişler olacak. Tutulmayla birlikte zorlu süreçler yaşanacak. Tüm bu zorlu süreçlerin ardından ödüller gelecek. İlişkilerde zorluklar yaşanırken parasal konularda daralmalar yaşanabilir. İletişim bu tutulmada çok etkili olacak. Yaşanacak olaylar bireysel olmaktan daha ziyade toplumları etkileyecek şekilde olacak. İş ve kariyer de önemli olacak konular arasında olacak. Sanatçı veya ünlü kaybı yaşanabilir. Hava yolu ile ilgili sorunlar, kazalar, sulardan gelebilecek zararlar, deprem, sel gibi olaylar yaşanabilir.

Haberin Devamı

15 Ekim 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açıları Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı ile Güneş ve Uranüs arasında kesinleşecek Uranüsyen açı olacak. İletişimin tutulmayla birlikte ön plana çıkmasıyla birlikte gün içinde beklenmedik kararlar alabilir, haberler duyabilirsiniz. Kariyerinizi ve yatırımlarınızı etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınıza önemli fırsatlar çıkabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Ailevi konular ön plana çıkabilir. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Bu dönemde iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler önceliğiniz olabilir. Kazançlar ve ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir.

Terazi

Pazartesi günü arkadaş gruplarıyla sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konulara eğilebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz.

Benzer İçerikler