Geri Dön
Mart ayı burç yorumları

Mart ayı burç yorumları

Mart ayında burçları neler bekliyor? Aşk hayatınızda neler olacak? Sağlıkta sizleri neler bekliyor? Kariyer ve maddi konularınız bu ay neler vaad ediyor?

Emel Açıkel
Emel Açıkel

KOÇ BURCU (21 Mart – 19 Nisan)

Haberin Devamı

AŞK: İkili ilişkilerde şans sizden yana fakat partnerinize güven duymalısınız. Sezgileriniz sizi aldatabilir. Takıntılı olmayın. İlişkinizin tadını çıkartın.

PARA: Dolunay ile birlikte görünüşünüzde değişikliğe gitmek isteyebilir ve ani maddi harcamalarda bulunabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınınız. Sağlık harcamaları gündeme gelebilir.

SAĞLIK: Soğuk algınlığı ve mide üşütmesine dikkat ediniz. Karaciğer ve safra kesesi ile ilgili problemler çıkabilir. Ayaklarınızı sıcak tutmaya özen gösteriniz.

İŞ: Yeni anlaşmalar ve girişimler yapabilirsiniz. Sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız.

BOĞA BURCU (20 Nisan – 20 Mayıs)

AŞK: Çalışmaktan ailenize zaman ayırmayı unutmayınız. Sizden gizlenmiş şeyler ortaya çıkabilir. Olayları büyütmeden ve sakin olarak orta yolu bulmaya çalışın.

Haberin Devamı

PARA: Maddi kaynaklarınızda dalgalanma yaşayacağınız bir ay. Ani harcamalar gündeminize gelebileceği gibi; Beklemediğiniz ya da unuttuğunuz bir para varsa bu size gelebilir.

SAĞLIK: Baş ağrısı, migren görülebilir. Ayak ağrıları ve sindirim sistemi ile alakalı problemler yaşayabilirsiniz. Ayaklarınızı sıcak tutmaya özen gösteriniz.

İŞ: Yoğun ve disiplinli çalışmanız gereken günler sizi bekliyor. Tam çalışmalar bitti derken yeni bir konu gündeminize eklenebilir.

İKİZLER BURCU (21 Mayıs – 21 Haziran)

AŞK: İlişkisi olmayanlara sürpriz bir aşk karşılarına çıkabilir. İlişkileri olanlar ise sürprizlere hazırlıklı olsun.

PARA: Ay içerisinde zaman zaman değişiklik gösterecek maddi durumunuzla ilgili problem yaşamamak için harcamalarınıza dikkat ediniz.

SAĞLIK: Baş ağrısı, migren kafaya alınabilecek darbelere karşı dikkatli olunuz.

İŞ: İş ortamında titizlikle yaptığınız çalışmalar ve uyum göz önünde olacak. Çok çalışmanız gereken bir ay. Disiplinli çalışmak önemli.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran – 22 Temmuz)

AŞK: Henüz aşkı bulmamış olan Yengeçler'e sosyal çevrelerinden ani bir teklif gelebilir. İlişkisi olanlar ciddi adımlar atmak istenler için uygun bir dönem.

PARA: Aile içi maddi destek alabilirsiniz. Harcamalarınızı bu ay eviniz için yapabilirsiniz. Eşyalarınızı yenileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SAĞLIK: Üreme organları ve yumurtalıklarda hassasiyet oluşabilir.

İŞ: Kariyerinize zarar vermek isteyen sizin yükselmenizi ve çalışma ortamınızdaki konumunuzu çekemeyebilir. Dikkatli olunuz.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos)

AŞK: Uyumlu, dengeli bir birliktelik sizi bekliyor. Yeni başlangıçlar için uyumlu bir ay.

PARA: Lüks harcamalardan gösteriş için bir şeyler almaktan bu ay vazgeçin bütçenizi zorlamayın. İhtiyaçlarınızı iyi belirlemeniz gerekmektedir.

SAĞLIK: Kemik ağrısı, diş hassasiyeti, cilt sorunları ortaya çıkabilir. Alerji, ürtiker, egzama gibi cilt hastalıkları oluşabilir.

İŞ: Maaşınızda artış olabilir. Ekstra gelir elde edeceğiniz işler olabilir.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül)

AŞK: Bu ay değişik ruh haline girebilirsiniz. Gerçek duygularınızı ifade etmeden önce iyice düşünmeniz gerekir. Şıpsevdi olabilir daldan dala konabilirsiniz.

PARA: Dürtüsel harcamalardan uzak durunuz. Aile içi maddi yardım alıyorsanız bu ay beklediğiniz maddi yardım gelmeyebilir. Kendi kaynaklarınızı dengeli kullanmayı unutmayınız.

Haberin Devamı

SAĞLIK: Kulaklarınızda hassasiyet oluşabilir. El ve ayak bileklerinizde ağrılar meydana gelebilir. Dolaşım sistemi ile alakalı problemler ortaya çıkabilir.

İŞ: İş anlaşması yapacak olanlar gecikme yaşayabilirsiniz. Toplantılar iptal edilebilir. İşle alakalı yazışmalarda gecikme yaşanabilir.

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim)

AŞK: Aile içerisinde sorumluluk alma zamanı geldi. Aile büyükleri ile birlikte aile içi kararlar alınabilir. Ev almak isteyenler bu zaman diliminde yeni bir ev alabilir. Taşınma konuları gündeme gelebilir.

PARA: Ev içinde masraflar artabilir. Ani çıkacak masraflar oluşabilir. Miras gibi konular gündeme gelebilir.

SAĞLIK: Ayaklarla ilgili hastalıklar rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Soğuk algınlığına karşı dikkatli olunuz. Ayaklarınızı sıcak tutunuz.

İŞ: Yeni iş projeleri başlatmak ve hayalini kurduğunuz bir iş yeri açmak için uygun bir ay. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ay.

Haberin Devamı

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım)

AŞK: Evli olanlar eşlerine sürprizler hazırlayabilir. Yeni aşk arayanlar şanslı bir ay olacak. Beklenmedik teklifler alabilirsiniz.

PARA: Aile içinde oluşacak ani masraflar haricinde maddi açıdan bir problem sizleri beklemiyor.

SAĞLIK: İçinizde baş ağrısı, migren gibi problemleri olanlar bu ay bu rahatsızlıklarından kurtulma zamanı gelmiş diyebilirim. Rahatsızlığınızla ilgili göreceğiniz tedavi size iyi gelecek.

İŞ: Ortak iş kurmaya kalkabilirsiniz. İş ortamınızı değiştirebilirsiniz. İş ortamınızda tadilat ya da ufak değişiklikler olabilir. Kariyerde yükselmek için çalışmalara devam etmelisiniz.

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık)

AŞK: Partnerinizle eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz bir aydasınız. Sanat faaliyetleri, eğlence merkezleri belki küçük bir tatil ile birlikte zaman geçirebilirsiniz.

PARA: Maddi kaynaklarınızı harcarken planlı bir şekilde harcamaya bakın. Gereksiz harcamalardan kaçının. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK: Boyun tutulması, ağrısı, ses kısılması, orta kulak enfeksiyonu, tiroit gibi rahatsızlıklar görülebilir. Fakat yapılacak tedavi ile sağlığınıza tekrar kavuşacaksınız.

İŞ: Kariyerinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Çalışma ortamında yapacağınız girişimler size şans getirecek.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 19 Ocak)

AŞK: Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi kısıtlamayınız. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyiniz.

PARA: Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ay ortasında maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyenler bu ay yanlış yönde yatırım yapabilirsiniz. Dikkatli olun.

SAĞLIK: Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye devam edin. Sağlığınız iyi olacak. Gördüğünüz bir tedavi varsa iyi yönde sonuçlanacaktır.

İŞ: İşle ilgili iletişimler, toplantılar fazlasıyla olacak. Yeni fikirler ve yeni çalışmalar sizi bekliyor olacak.

KOVA BURCU (20 Ocak – 18 Şubat)

AŞK: Henüz aşk sizi bulmadıysa bu ay yakın çevrenizden birisi size aşkını itiraf edebilir. Aşk ilişkiniz varsa 3. şahıslara ve laf taşıyanlara dikkat edin.

PARA: Hayalini kurduğunuz, almak istediğiniz ne varsa bu ay erteleme zamanı. Maddi gelirinizde yapacağınız harcamalar planlı olmazsa ay sonuna kalmadan sıkıntıya girebilirsiniz.

SAĞLIK: Dişlerde hassasiyet görülebilir. Kemiklerde ağrı oluşabilir. Alerji gibi cilt problemleri yaşayabilirsiniz.

İŞ: Şanslı bir ay olacak. Bu ay mümkün olduğunca halletmeniz gereken işinizle alakalı ne varsa mutlaka halledin şans sizden yana olacak.

BALIK BURCU (19 Şubat – 20 Mart)

AŞK: Birlikteliğinizde iletişimin güzel geçeceği bir ay olacak. Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Biraz pohpohlanma size iyi gelecektir.

PARA: Sabit olan gelirinizde dalgalanmalar oluşabilir. Beklenmedik harcamalar çıkabilir.

SAĞLIK: Bu ay dişlere ve kemik ağrılarına dikkat ediniz.

İŞ: İşinizde kendinizi gösterebileceğiniz bir aydasınız. İş görüşmeleriniz ve çalışmalarınız istediğiniz gibi gidecek.

Benzer İçerikler