Geri Dön
Cristiano Ronaldo ilişkisinde de topu ağlarla buluşturdu

Cristiano Ronaldo ilişkisinde de topu ağlarla buluşturdu

2018 Dünya Kupası'nda Portekiz'i 'Siz hepiniz ben tek' sloganı ile temsil eden yıldız furbolcu Cristiano Ronaldo'nun, kız arkadaşı Georgina Rodriguez'e dev bir nişan yüzüğü taktığı iddia edildi.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Dünya Küpası'nda attığı 4 golün ardından 5. golü kız arkadaşı Georgina Rodriguez'e nişan yüzüğü takarak attığı iddia edilen Cristiano Ronaldo'nun dünya evine girebileceği söylentileri bilgisayardan bilgisayara yayılmaya başladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Çarşamba günü Portekiz - Fas karşılaşmasını tribünden izleyen Georgina Rodriguez'in parmağındaki dev yüzük, stadyumdakilerin gözlerini kamaştırdı.

Ronaldo'nun Dünya Kupası'ndaki dördüncü golünü ağlara gönderdiği anlarda sevincini ayağa kalkarak gösteren 24 yaşındaki Georgina Rodriguez'in parmağındaki yüzük, şahin gözlü fotoğrafçıların objektifinden kaçmadı.

Maç boyunca milliyetçi duygularını üzerine gitdiği kırmızı renkli ve Portekiz armalı kıyafetle gösteren İspanyol asıllı Georgina Rodriguez zaman zaman yanındaki arkadaşıyla da sohbet etti.

Bir yıldan uzun süredir ilişkisi olan çiftin geçtiğimiz Kasım ayında Alana Martina adı verdikleri kız çocukları dünyaya geldi.

Hedefinde 7 çocuk olduğunu açıklayan Ronaldo'nun Alana Martina'dan 5 ay önce de ikiz çocukları olmuştu.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun en büyük çocuğu Cristiano Jr ise 2010'da dünyaya gelmişti. Fakat ilk çocuğunun annesinin kim olduğu hala netlik kazanmadı.

Baba olmanın kendisini son derece değitirdiğini belirten 33 yaşındaki Ronaldo'nun 2018 Dünya Kupası'ndaki performansı da seyircinin ilgi odağı olmuş durumda.

Portekiz milli takımını tek başına temsil ediyor gibi bir izlenim veren Ronaldo bakalım Dünya Kupası'nın sonunda kaç vuruşu ağlarla buluşturacak.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu