Geri Dön
Joachim Löw burnundan ne istiyor?

Joachim Löw burnundan ne istiyor?

Yine bir Almanya maçı ve yine bir Joachim Löw vakası. Yıllar önce yaptığı burun karıştırma hareketiyle yıllarca konuşulan Joachim Löw yine aynı şeyi yaptı. Peki, Joachim Löw burnundan ne istiyor? Joachim Löw ve meşhur burnuna Molatik olduk…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Her şey 2014 Dünya Kupası’nda başladı. Belli ki bir alışkanlığı vardı Joachim Löw’ün. Kameralar kendisini çekerken burnunu karıştırmaya başladı. Ekranda Joachim Löw’ü öyle gören insanların büyük çoğunluğunun midesi kalktı. Kendisini o gün "O an maça konsantre olduğum için ne yaptığımı bilmiyorum. Bununla ilgili önlem alacağım" diyerek savunmuş ama önlem alacağını da söylemişti Alman teknik adam.

Haberin Devamı

Durmak bilmiyor

Maden buldu sanırım Joachim Löw burnunda çünkü durmuyordu. 2018 Dünya Kupası’nda da yapmıştı aynı hareketi. Demek ki stresli anlarında Löw Hoca burnunu karıştırıyordu. Önlem falan da almamıştı. Keyif alıyor demek ki burnunu karıştırmaktan.

Maden aramalarına devam eden Joachim Löw bizimle oynadığı maçta da aynısını yaptı. Demek ki onu strese sokmayı bildik, bu bizim için iyi bir şey. Ama o burun karıştırma anına denk gelmek istemezdik açıkçası. Kocaman adamsın sen, dikkat etmen lazım. Belli kameralar seni çekecek maç içinde. Eline koluna hakim olman gerek.

Joachim Löw neden burnunu karıştırıyor?

Sorunun cevabını yukarıda vermiştim. Adam strese girince burnunu karıştırıyor ve bu hareketinin farkında değil. Nasıl bizler strese girdiğimizde dudak ısırır, tırnak yeriz ya da başka bir şey yapıyorsak o da burnunu karıştırıyor ama gerçekten çok kötü bir olay. Joachim Löw lütfen dikkat et

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr