Geri Dön
Miray Daner ile Boran Kuzum gerçekten sevgili mi?

Miray Daner ile Boran Kuzum gerçekten sevgili mi?

Geçtiğimiz günlerde Boran Kuzum'un yaptığı bir paylaşımın altına yazdığı cümleler ve Miray Daner'in ona verdiği cevap yeniden kafaları karıştırdı. Fakat kafalarımızın neden bu kadar karıştığını anlamadığımı belirtmek isterim. Gelin Miray Daner ile Boran Kuzum'un arasındaki 'bağ'a Molatik olalım...

Deniz İhsan Taşdelen
Deniz İhsan Taşdelen

Sık sık gündem oluyorlar...

Daha önce Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alan ve haklarında sık sık aşk dedikoduları ortaya atılan Boran Kuzum ve Miray Daner’den yeniden dikkatleri üzerlerine çeken bir paylaşım geldi. Öyle ki Boran Kuzum’un yaptığı paylaşım kısa sürece binlerce beğeni ve yorum aldı.

Miray Daner ile Boran Kuzum, ‘Saygı- Bir Ercüment Çözer’ dizisinde birlikte rol alacak. Fakat bu, onların ilk projesi değil. Daha önce de Vatanım Sensin dizisinde birbirine aşık iki çifte hayat vermişlerdi. Fakat o günden bu yana dostlukları devam eden ikilinin aralarındaki ilişki, sık sık gündem oluyor. Son olarak da Boran Kuzum’un paylaşımı ve Miray Daner’in ona verdiği cevap çok konuşuldu.

'Eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim.'

Boran Kuzum, Miray Daner ile birlikte fotoğraflarını paylaşıp altına; "Yol arkadaşım. Bu kadar kısa zaman içinde seninle yeni bir hikâye anlatıyor olmak benim için şans. En savunmasız olabildiğimiz oyun alanımızda beni güvende hissettirdiğin için, her sahneyi var olanın çok üstüne çıkarmamızı sağladığın için ve her şeyden önemlisi eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim." yazdı.

Bu paylaşımın ardından Daner'den de cevap gecikmedi ve Boran Kuzum’a şöyle cevap verdi:

“Boran’ım. Benim canım. Ruhu özel, yüreği güzel yol arkadaşım. Yollarımızın bir kez daha kesişmiş olması benim için en büyük şans. En zor anlarda arkama her yaslandığımda şüphesiz orada olduğunu bilmek her zaman bana güç verdi. Konuşmaya gerek kalmaksızın bakışlarınla her daim benimle konuştuğun, yaptığımız işe tüm inancınla yüreğini koyduğun ve bir kez daha bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki sen…”

Böyle bir bağ, ancak ve ancak desteklenebilir

Peki bu paylaşımlardan ne anlamalıyız? Bir kere ister birbirlerine aşık olsunlar ister olmasınlar, burada çok güzel bir dostluk var. Yani ‘sadece arkadaşız’ deseler bile, şüphe duymak ve tepki vermek yerine ‘ne kadar güzel bir dostluğunuz var’ demek daha doğru olacaktır. Çünkü birbirlerine karşı kullandıkları cümleler, seçtikleri kelimeler, çok naif ve böyle bir bağ, ancak ve ancak desteklenebilir ve dostluk, bir ilişki varsa da yoksa da her koşulda çok önemlidir. Fakat her zamanki gibi birçoğumuzun yaptığı, sadece aralarında ne olduğunu merak etmek. Bence bu konuştuklarımızın yanında Miray Daner ile Boran Kuzum sevgili mi değil mi çok da önemli değil. Önemli olan aralarındaki bağ ve ilişkilerindeki naiflik. Tam da bu noktaya eğilmek gerekiyor.

twitter.com/deniz_tasdelen
instagram.com/deniz.i.tasdelen
deniz.tasdelen@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber