Geri Dön
Nicole Kidman, Tom Cruise ile evliliği hakkında ne söyledi?

Nicole Kidman, Tom Cruise ile evliliği hakkında ne söyledi?

Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde bir röportaj vermiş ve Tom Cruise ile evliliği hakkında ilginç bir yorumda bulunmuş. Peki, Nicole Kidman, Tom Cruise ile evliliği hakkında ne söylemiş? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Şaşırtıcı bir durum...

Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde New York Times’a bir röportaj vermiş ve o röportajda Tom Cruise ile evliliği hakkında ilginç bir yorumda bulunmuş. Şaşırtıcı bir durum. Çünkü Nicole Kidman, bu zamana kadar Tom Cruise ile olan ilişkisi hakkında konuşmaktan hep uzak durmuştu.

'Mutlu bir evliliğimiz vardı'

19 yıl önce Tom Cruise ile evliliklerini noktalayan 53 yaşındaki Avustralyalı yıldız Nicole Kidman’a röportaj sırasında Stanley Kubrick’in filmi olan Eyes Wide Shut’ta birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynamaları soru olarak yöneltilmiş.

Kidman’a, psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, “Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?” diye sorulmuş. Kidman da “Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor, ama ben kesinlikle öyle görmedim. Mutlu bir evliliğimiz vardı.” demiş.

Kidman, saçma bir algının oluşmasının önüne geçmiş...

Bence gayet yerinde bir cevap olmuş. Nicole Kidman bu cevapla hem Tom Cruise ile olan evliliğini değersizleştirmemiş hem de saçma bir algının oluşmasının önüne geçmiş. Çünkü bir film ve filmdeki karakterlere bakarak günlük yaşantılarını tariflemez oyuncular. Daha profesyonel yaklaşırlar. Hal böyle olunca da bir filmdeki karakterlerin gerçek hayata yansımasıyla ilgili soru sormak, böyle bir cevaba ön ayak olmuş.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber