Geri Dön
Zerrin Özer ve Murat Akıncı barıştı: Nasıl yani?

Zerrin Özer ve Murat Akıncı barıştı: Nasıl yani?

Zerrin Özer hepimizin bildiği üzere zenci gırtlağına sahip, yüksek oktavlı sesi ve aşk şarkılarıyla yüreklere dokunan şahane bir ses... Geçtiğimiz yıl 14 Şubat'ta benim de orada bulunduğum harika bir konseri vardı İstanbul’da bir mekanda. Ve o gece ilk kez orada açıklamıştı büyük bir aşk yaşadığını. Heyecanından, hislerinden, aşkından bahsediyor ve ‘hayatımda ilk kez şahane bir şey yaşıyorum’ diyordu. Peki sonra ne mi oldu?

Meltem Arslan Yeşil
Meltem Arslan Yeşil

Kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi ve adının Murat Akıncı olduğunu öğrendiğimiz o adamı ilk kez Zerrin Özer’in TRT Müzik'te yayınlanan programında görmüştük. Sonrasında bir magazin programında birkaç röportajı verildi birlikte.

Haberin Devamı

16 Haziran'da nikah masasına oturan Zerrin Özer ve Murat Akıncı çiftinin mutluluğu uzun sürmedi. Evlilikleri yalnızca 36 saat süren ve hakkında dolandırıcılık iddiaları ortaya atılan Murat Akıncı’dan ayrılık kararı aldı.

Hatırlarsınız; Murat Akıncı ile ilgili ortaya atılan iddialar öyle boyuttaydı ki, Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı, evinden çıkmadı ve kimseyle konuşmuyordu.

Peki neydi o iddialar?

Her şey yayına bağlanan eski sevgililerin iddialarıyla bambaşka bir boyut aldı.

Programa canlı yayına bağlanan kadınlar Murat Akıncı tarafından dolandırıldığını söyledi. Yayına bağlanan Seda Hanım, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1.5 sene boyunca flört ettiği Murat Akıncı'nın kendisini 400 bin lira dolandırdığını iddia etti. Ardından babası bağlandı, evinden altınlarını çaldığını ve eski eşinin de işbirlikçi olduğunu, servet avcısı olduklarını söyledi. Evlatlıktan reddettiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Ve ardından gelen peş peşe telefonlar...

Sonrasında menajeri aracılığıyla Zerrin Özer’in boşanma kararı aldığını öğrendik ekranlardan.

Hem duyguları hem de parası...

Tabi genel olarak toplumumuzda şöyle bir kanı var: Güçlü ve varlıklıysa hem duyguları hem parası sömürülüyordur.

Zerrin Özer tam bir aşk kadını. Konserlerine gidenler bilirler; sevgi onun için öylesine kıymetli ki... Tam da bu noktada duygularının mantığının çok çok önüne geçtiği aşikar aslında. Zira kendisi 63 yaşında şu an, Murat Akıncı ise 36.

Hakkında onlarca dolandırıcılık, tehdit iddiaları ortaya atılmışken bu genç adamın da sadece ‘sevgiyi’ baz alarak Zerrin Özer'le birlikte olduğunu düşünmek bana da inandırıcı gelmiyor.

Instagram'dan paylaştı

Ve tam 8 ay sonra Zerrin Özer’den çok da şaşırmadığım bir açıklama geldi Instagram'da.

Birlikte oldukları dönemde Murat Akıncı’nın sevgi adına göstermiş olduğu çabayı yok sayamayacağını, geçmişiyle yargılamanın karakteriyle bağdaşmadığını, ona ikinci bir şans daha verdiğini anlatan bir demeç yayınladı.

Düşünsenize güvendiğiniz, sevdiğiniz, hayatımın aşkı dediğiniz adamla ilgili sahte isimlerle dolandırıcılık, hırsızlık, tehdit iddiaları ortaya atılıyor, sağlığınızdan oluyorsunuz, duygularınız emekleriniz hiçe sayılıyor ve ‘sevgisine’ inanıp ikinci bir şans veriyorsunuz.

Haberin Devamı

Bile bile lades!

Aynı hata iki kez yapılır mı?

Gerçekliği henüz bilinmese de böyle iddiaların ilişki temelini derinden sarstığı, ciddi güven problemi yarattığı kaçınılmaz.

Salt ‘sevgi’ bir ilişkinin olabilirliği açısından yeterli midir? Tartışılır. İlişkiler temelinde güven esasına dayanır. Kuşku ise insanı yavaş yavaş kemiren ve ilişkinin sonunu hazırlayan bir kurt misali, insanın içine yerleştiyse o ilişkiden hayır beklemek de yersiz kanımca.

Bile bile insan ikinci kez aynı hatayı yapar mı?

Her ne kadar Zerrin Özer ilişkisine ikinci bir şansı verse de 'sinek küçüktür ama mide bulandırır' misali ötelediği, ertelediği, görmezden geldiği her ne ise dilerim ki kendisini yeniden bulmaz.

Ne diyelim ki?

Uslan artık deli gönül...

Zaman... Bekleyelip görelim...

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber