Geri Dön
Arif V 216 ne zaman vizyona girecek? Arif V 216'dan ilk görüntüler

Arif V 216 ne zaman vizyona girecek? Arif V 216'dan ilk görüntüler

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Arif V 216 ne zaman vizyona girecek? Herkesin kafasındaki soruya cevap veriyoruz: 5 Ocak'ta! İlk görüntüler şimdiden Youtube kanalında yayınlandı. Tarkan’ın Kuzu Kuzu şarkısının parodisinin yapıldığı sahne matrak bir film geleceğinin müjdesini veriyor :)

Rüya Salik
Rüya Salik

Cem Yılmaz hayranlarının merakla beklediği yeni filmi ‘Arif v 216’dan ilk fragman daha önce yayınlanmıştı. Şimdi de üç teaser çıktı. Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Arif karakterini çok özleyen duygusal robot ‘216’, Türkiye'ye geliyor. Filmde bu defa Arif ile ‘G.O.R.A'da tanıştığı insansı robot 216'nın maceraları anlatılıyor. ‘G.O.R.A' ve ‘A.R.O.G'da Özge Özberk'le kamera karşısına geçen Yılmaz, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Arif v 216'da kadın başrol oyuncusu olarak Seda Bakan'ı seçti.

Haberin Devamı

Yukarıda izlediğiniz Kuzu Kuzu'lu sahneye Tarkan da tepkisiz kalamadı. Instagram hesabından paylaştığı sahneyle Cem Yılmaz'a şans diledi: "Yolun açık olsun Arif V 216... Sevgili Cem Yılmaz ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyor, bol şans ve başarılar diliyorum"

Sahnede, Cem Yılmaz ve Özkan Uğur, karşılıklı konuşuyorlar. Cem Yılmaz'ın canlandırdığı iki karakterden biri Tarkan'ın dans hareketlerini taklit ederek "Kuzu Kuzu" şarkısını seslendiriyor. O sırada Cem Yılmaz'ın oynadığı diğer karakter, Uğur'a bu yeni şarkıcı için hangi ismi düşündüklerini soruyor. Uğur "Tarkan" deyince Yılmaz'ın oynadığı karakter de "Olmaz daha önce yapıldı" diye yanıt veriyor.

Yayınlanan bir başka teaser’da Çağlar Çorumlu kostüm ve aksesuarlarıyla ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e yeniden hayat veriyor. Zeki Müren’e Vizontele’den espri yaparsanız, karşılığını bu şekilde alırsınız :))

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, bu filmiyle 2004 yılında çektiği G.O.R.A filminde çok sevilen Erşan Kuneri'yi yine seyirci ile buluşturuyor.

Velhasıl filmin son derece eğlenceli olacağını düşünüyoruz ve umarız yanılmıyoruzdur :) Yayınlanan 3 teaser belki yarıla yarıla gülmemizi sağlamadı ama GORA atmosferinin ve bu atmosferdeki karakterlerin havasına bürünmemizi sağladı. En azından eğleneceğimizi hissettik. Hikayesi de iyi filmin, renkli atmosferi ve esprileri de. Cem Yılmaz bu filmiyle son işlerinde göremediği 3-4 milyon barajını zorlayabilir. Ki zaten Cem Yılmaz iyi bir komedyen olmanın ötesinde, iyi de bir sinemacı. Düşünsenize 400 bin kişinin gittiği Cumali Ceber'in var olduğu, destek bulduğu bir ülkede o hala kaliteli iş yapmak için çabalıyor ve yaptığı işten ne kadar keyif aldığın hissettiriyor.

Post prodüksiyon çalışmaları devam eden Arif v 216, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Benzer İçerikler