Geri Dön
Charlize Theron, Yeni Mad Max filminde neden yok?

Charlize Theron, Yeni Mad Max filminde neden yok?

Yönetmen George Miller, Mad Max: Furiosa filminde Charlize Theron'un yer almayacağını söylemiş. Charlize Theron'dan da açıklama gelmiş. Hemen akla şu soru geliyor tabii ki: 'Neden?'. Gelin Yeni Mad Max filminde Charlize Theron'un neden rol almadığına Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Yönetmen George Miller’dan açıklama…

Aksiyon filmi Mad Max evreninde geçecek Furiosa karakterinin gençliğine odaklanan yeni filmde rol alamayacak olmasını kabullenmenin zor olduğunu belirtmiş Charlize Theron ve bu durumun kendisi için biraz kalp kırıcı olduğunu söylemiş.

Rol alamayacak olmasının sebebi ise Yönetmen George Miller, Charlize Theron'un hayat verdiği Furiosa karakterinin gençliğine odaklanacakmış. Hatta 75 yaşındaki yönetmen Miller, Furiosa rolü için Charlize Theron’u tıpkı The Irishman’deki gibi CGI ile gençleştirmeyi düşünmüş ancak mevcut teknolojinin bunun için yeterince iyi olmadığına karar vererek bundan vazgeçmiş.

Film Mad Max, oyuncu da Charlize Theron olunca…

Furiosa karakteri için farklı oyuncuların isimleri geçerken Charlize Theron da konuyla ilgili şu şekilde konuşmuş:

"Her şeyin sonunda onunla filmi yapamamak olsa da George'a saygım tam. İyi dileklerimden başka bir şey sunmuyorum. Evet, biraz kalp kırıcı. Gerçekten o karakteri sevmiştim. Ve onun yaratım aşamasında o küçük yeri kapladığım için de minnettarım. Her zaman aklımda olacak ve sevgiyle hatırlayacağım. Eğer George Miller hikâyeye bu şekilde devam etmesi gerektiğini hissediyorsa ona bu konuda güvenmeliyim. O kadar küçük detaylara takılı kalıyoruz ki, duygusal olarak bize dokunan şeylerin bununla bir ilgisi yok"

Aslında bu tarz değişiklikler sinema sektöründe sık sık oluyor. Özellikle devam filmlerinde senaryo gereği yaşanan değişiklikler, oyuncuların farklılaşmasıyla da sonuçlanabiliyor. Tabii film Mad Max ve rol alamayacak oyuncu Charlize Theron olunca ister istemez bu değişiklik önümüze geldi. Fakat zaten Charlize Theron’un açıklamaları da Yönetmen George Miller’in bu kararı almasının nedenini söylemesi de gayet açıklayıcı. Geriye Mad Max’in yeni filmini büyük bir heyecanla beklemek kalıyor.

Benzer İçerikler