Geri Dön
'Çığlık 5' ne zaman vizyona girecek?

'Çığlık 5' ne zaman vizyona girecek?

90'ların en unutulmaz filmlerinden biri de elbette 'Çığlık' serisiydi. 'Teen slasher'ı hayatımıza katan 'Çığlık'ın 5'inci filmine kavuşmamıza çok az kaldı. Peki 'Çığlık 5' ne zaman vizyona girecek? 'Çığlık 5'in kadrosunda kimler olacak? Gelin 'Çığlık' serisine Molatik olalım...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sadece 'Matrix' dönmüyor!

Son dönemde biliyorsunuz birçok eski dizi tekrar gündeme geliyor. Yıllar sonra ekrana dönüş yapıyorlar. Ve sadece dizilerle de sınırlı değil bu dönüşler. Pek çok filmin devamı geliyor. En son örnek 'Matrix' serisi elbette. 1999'a damga vursa da zaman içinde kültleşen, 2000'li yılların ortalarında iki devam filmiyle karşımıza çıkan 'Matrix'in 4'üncü filmi çok yakında gelecek. Peki sadece dönüş yapan 'Matrix' mi? Değil.

Courteney Cox da olacak mı?

90'ların en unutulmaz filmlerinden biri hiç kuşkusuz 'Çığlık' serisiydi. 'Teen slasher' denilen türün en çok ses getiren filmleri olan 'Çığlık' serisini anmadan 90'lara değinmek olmaz. İşte bu serinin beşincisi için hazırlıklar başlamış. 'Çığlık 5'in dağıtımını yapacak firma da belirlenmiş. Yani resmi olarak açıklanmış 'Çığlık 5'in geleceği. Hatta filmin yayın tarihinin 2021 yılı içerisinde olacağı da iddialar arasında. Filmde şerif Dewey Riley rolündeki David Arquette ile Sidney Prescott'ı canlandıran Neve Campbell'ın olacağı kesin gibiymiş. 'Friends'in Monica'sı Courteney Cox için de görüşülüyormuş ancak Arquette ile 2013'te boşanan Cox'un bu seriye dönme olasılığını biraz düşük buluyorum açıkçası.

Heyecan dorukta!

Sizi bilmiyorum ama ben 'Çığlık' filminin sıkı bir hayranı olarak bu gelişmeden inanılmaz mutluyum. Serinin hayranları 5'inci filmin açılış sahnesine dair teorilerini sosyal medyada ortaya dökmüş bile. Heyecan dorukta. 90'larda çocuk olan herkesin hayatında iz bırakan bu serinin devam filminin de en az ilk filmlerindeki gibi iddialı olacağını düşünüyorum. Sonuçta 'Testere' serisi korku sinemasını başka bir yere götürdü ama biz 'Çığlık' serisiyle büyüyen veletleriz. Seriye güzel bir 5'inci halka çok yakışır. Bu nostaljiye ihtiyacımız var. Yıllar sonra seriye güzel bir halka ekleneceğine inancım tam!

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler