Geri Dön
Daniel Day-Lewis'in veda filmi: Phantom Thread

Daniel Day-Lewis'in veda filmi: Phantom Thread

En iyi oyuncu dalında 3 Oscar ödülü kazanan tek aktör olan Daniel Day-Lewis'in sinemayı bırakması demek, Messi'nin futbolu bırakması demek! O kadar söylüyorum! Efsane aktörü son kez beyazperdede (sahada) izleyeceğimiz film ise 'Phantom Thread' olacak. Fragman burada...

Rüya Salik
Rüya Salik


İlk kez 'Kan Dökülecek' (There Will Be Blood) filminde bir araya gelen yönetmen Paul Thomas Anderson ve 3 Oscar ödüllü aktör Daniel Day Lewis öyle mükemmel bir uyum yakalamıştı ki, önümüzdeki yıllarda daha çok bir araya geleceklerini, daha çok film yapacaklarını düşünmüştük. Fakat olmadı. Aradan yıllar geçti; Daniel Day-Lewis sinemayı bıraktığını, artık aktörlük yapmayacağını açıkladı. Jübile yapacağı son filmi ise, yine Paul Thomas Anderson yönetmenliğinde çekeceği 'Phantom Thread' olacaktı. Haberi duyduğumuzdan beri içimiz içimize sığmıyor. Sinema dünyasının efsane kankaları ikinci -ve ne yazık ki son kez- bir araya geliyor! Bu senenin Oscar adaylarından biri olabileceği konuşulan filmi izlemek için 2018'i beklemek zorundayız. Neyse ki fragmanı var elimizde:

Haberin Devamı

Sinefiller için 'yılın olayı' olan Phantom Thread, 1950'lerin savaş sonrası Londra'sında geçiyor. Daniel Day Lewis ise bir terziyi (Reynolds Woodcock) canlandırıyor.

Benzer İçerikler