Geri Dön
Martin Scorsese ile Apple anlaşmasından ne anlamalıyız?

Martin Scorsese ile Apple anlaşmasından ne anlamalıyız?

Ünlü yönetmen Martin Scorsese ile Apple, uzun süreli bir anlaşma imzalamış. Uzun süreli diyorum çünkü bir film ile kalmayacak bir anlaşma. Peki, Martin Scorsese ile Apple anlaşmasından tam olarak ne anlamalıyız? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Yeni film Apple bünyesinde geliştirilecekmiş...

Martin Scorsese, Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio'yu bir araya getirecek olan Killers of The Flower Moon ile birlikte Apple, film şirketiyle uzun süreli anlaşmaya imza atmış. Taxi Driver, The King of The Comedy, Goodfellas, Shutter Island, The Wolf of Wall Street, The Irishman gibi birçok başarılı filmi hayata geçiren usta yönetmenin yeni filmi Killers of The Flower Moon, Apple bünyesinde geliştirilecekmiş.

200 milyon dolarlık bütçe

Öyle ki Scorsese, Apple'dan yeni filmi için 200 milyon dolarlık bütçe bekliyormuş. Fakat anlaşma sadece bu filmle sınırlı kalmayacakmış. Yani Scorsese ve Apple anlaşmasından başka filmler de seyredeceğiz. Bunun dışında Leonardo DiCaprio da Apple ile bir anlaşma imzalamıştı. Bu anlaşmaya göre de DiCaprio'nun kurucusu olduğu Appian Way prodüksiyon şirketi, Apple için dizi ve belgesel içeriği üretecek gibi görünüyor.

Bu tarz anlaşmaların yapılması oldukça önemli

Bu tarz anlaşmaların yapılıyor olması, bence çok önemli. Çünkü bizlerin, yani izleyicinin farklı bir şeyleri arama ihtiyacı hala daha devam ediyor. Herhangi bir farklılık ya da bu farklılığı ortaya çıkaracak yeni bir gelişme, bu anlamda oldukça önemli. Umarım Apple ile Scorsese anlaşması, güzel sonuçlar verir de güzel yapımları izleme fırsatı bulabiliriz.

Benzer İçerikler