Cadde '3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'

'3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim!'

15.05.2024 - 09:38 | Son Güncellenme:

Kameralardan uzak bir yaşam süren Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak, eşi Şebnem Kısaparmak ile katıldığı ödül töreninde ortaya çıktı. "Ben gariban bir ailenin çocuğuydum" açıklamasını yapan şarkıcı, muhabirlerin "Sizi sahnelerde göremiyoruz" yorumu üzerine tepkisini dile getirdi.

3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak kendi kendine 'Türkü Baba' lakabı taktı. Türkü babalık ona kalana kadar bin tane adam var. O türkü baba olacak en son adam hatta baba bile olamaz" sözleriyle hedef aldığı Fatih Kısaparmak, önceki gün Maltepe Üniversitesi'nde gerçekleşen törende ödül alan isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

"HER TAŞIN ALTINDAN ÇIKMAYI DOĞRU BULMUYORUM"

Usta sanatçı, "İşimizi yapıp işlerimizle gündemde olmaya çalışıyoruz, her taşın altından çıkmayı doğru bulmuyoruz. Genç müzisyenlerimizi çok beğeniyor ve onları gördükçe ümitleniyorum, farklı ve evrensel müziğe göz kırpan iyi parçalar yapıyorlar" dedi.

3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim

"CEBİNE 20 TL KOYAN DA BENİ DİNLEMELİ"

Basın mensuplarının "Sizi sahnelerde göremiyoruz" sözlerine Kısaparmak, "Ben müzik hayatım boyuncu halk konserleri verdim. Halk konserleri vermeye de devam ediyorum. Anadoluyu gezip halkımla kavuşmayı tercih ediyorum. Kişiye özel, herhangi bir lüks mekandan 3-5 milyon da teklif gelse kabul etmeyeceğim. Şimdiye kadar kabul etmedim, şimdiden sonra da kabul etmeyeceğim. Ben gariban bir ailenin çocuğuydum, benim gece kulüplerinde ya da diğer sahnelerde para harcayarak şarkıcı dinleyebilecek bir durumum yoktu. Konserlerime cebine 20 lira koyan biri gelip beni dinleyip eğlenmeli ve evine dönebilmeli, halk konserlerinin verdiği duygu yükünün parayla karşılığı yok" şeklinde konuştu.

3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim

Haberin Devamı

ŞEBNEM KISAPARMAK'TAN ALBÜM MÜJDESİ

63 yaşındaki sanatçının kendisi gibi müzisyen eşi Şebnem Kısaparmak (55), "İlk kez sizinle paylaşacağım. Fatih Bey'in dokunuşlarıyla geçmişteki, şimdiki ve yeni parçalardan oluşan güzel bir albüm yaptık. Kaan Kısaparmak (oğlu) aranjörlüğünü yaptı" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

3-5 milyon TL de teklif gelse kabul etmeyeceğim