Geri Dön
14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Peki sevgilinize ne alacağınızı kararlaştırdınız mı? Eğer hâlâ kararsızsanız işte size 14 Şubat için hediye alternatifleri...

Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR
Ebru KÜÇÜKGÖKDEMİR

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Bugün için söylenen “Ay bu özel günler hep Amerikan zırvaları, kapitalist sistemin oyunları” gibi beylik lafları lütfen dile getirmeyin. Zaten tüm dünya insanları zor bir dönemden geçiyor. Bir hediye veya güzel bir sözle sevdiğinizin gözlerini parlatmanızdan daha çok huzur veren bir aktivite ne olabilir ki? Pandemi olsa bile aşk onu da atlatır gibi duruyor. Şimdi hayıflanmaları duyar gibiyim. E benim sevgilim yok şimdi ne yapacağız? Ne yapacağınızı bilemem ama size harika tavsiyeler verebilirim.

Haberin Devamı

Sokağa çıkma yasağı olsa da...

14 Şubat Sevgililer Günü, bu yıl pazar gününe denk geliyor. Bu anlamlı günde sokağa çıkma yasağı olsa da görüntülü konuşarak ve hediyelerle bu günü taçlandırarak harika duygular yaşayabilir ve hissettirebilirsiniz. Evli olanlar ya da aynı evi paylaşanlar tabii daha şanslı!

Ey kalbi bekarlar önceliği size vereceğim. Sonra minnoş sevgililere 14 Şubat’a özel hediye alternatifleri sunmaya çalışacağım. Öncelikle sevgilisi olmayanlar kendine kıymet versin. Kendini ne kadar çok seviyorsun. Cüzdanındaki parayı, zamanını sevgilin olsa hiç düşünmeden harcardın değil mi? Peki sen kendin için ne kadar önemlisin? Şimdi yavaş yavaş online platformlarda kendin için güzel bir hediye planla! En çok istediğin ve sahip olmak için kafanı kurcalayan ne ise onu hiç düşünmeden al. Kendine bir güzellik yap.

Haberin Devamı

Süslü kazaklar bu ara trend

Erkekler kendilerine şu sıra popüler olan Xbox veya PlayStation alabilir. Biraz tuzlu olduğunu duydum. Ama o eğlenceye değer gibi geldi. Kadınlar ise tabii ki onları en çok mutlu eden makyaj malzemeleri ve yeni kıyafetleri satın alabilir. Pandemi sonrası sadece gözlerimizin açıkta kaldığını düşünürsek yoğun göz makyajı yapmak adına göz ürünlerine yoğunlaşabilirsiniz. Büyük kolyeler ve süslü kazaklar da bu ara trend!

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye alternatifleri

İşte alternatifler...

Ya sevgilisi olan tayfa? Pandemi dolayısıyla malesef o şık restoranlarda kutlayamayacağız. Güzel bir hediye tek çıkar yol olacak. Sen 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hemde pandemide mutlu etmek için sevgiline hangi hediyeyi alacaksın? İşte hediye önerilerim:

  • Kişiye özel hediye yaptırabilir ve onun ne kadar önemli ve özel olduğunu gösterebilirsin. Eski mutlu günlerinizin bir #TBT albümü, sihirli siyah kupada sıcak su eklediğinde çıkan mutlu bir fotoğraf, yastık üzerine işlenmiş görseller olabilir.
  • Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için ise minik mısır patlatma makinesi, filtre ve Türk kahvesini aynı anda yapan şık kahve makineleri, şefliğe özenen taze aşçılara şef karıştırıcıları, hamur karma makineleri alınabilir.
  • Ekstra hediye alternatifleri ise hediye çeki, traş seti, resim yapmayı sevenler ya da başlayacaklar için şovalyeli tuvaller, renkli boyalar, deri çantalar, spor ayakkabılar olabilir. Ayrıca yeni trend evde duvarlarınıza asılan anlamlı sözler bulunan tablo ve demir yazılar oldukça beğeniliyor. Pek çok internet sitesi de kendi tişörtünüzü yapmanıza imkan sağlıyor. Tasarım bir tişörte kim hayır diyebilir...
  • Sevgiliniz “Ben bu günleri sevmiyorum” dese de inanmayın. Çünkü her aşık kalbinin sahibi olan kişiden hediye almayı sever.

Benzer İçerikler